INGYENES KISZÁLLÍTÁS 90.000 Ft-tól EGÉSZ MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE

TEKINTETTEL A KARÁCSONY ELŐTTI IDŐSZAKRA, A SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ KISSÉ ELHÚZÓDHAT

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 90 000 Ft felett

A bútorokat a MALYS-GROUP szállítja.

 

A MALYS-GROUP cég nemcsak a kárpitozott bútorok készítésére szakosodott, hanem kiskereskedelemmel és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozik egész Európában. Tapasztalataink lehetővé teszik számunkra, hogy minden ügyfelünknek professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Termékeink nagy népszerűségnek örvendenek az igényes külföldi piacokon. Mi vagyunk a legnagyobb közép-lengyelországi helyi gyártók kereskedelmi képviselői - főleg az ő termékeiket értékesítjük ügyfeleinknek.www.malys-group.com

 

Meghívjuk Önt, hogy működjön együtt velünk! - az alábbi együttműködési modelleket kínáljuk:

1. Nagykereskedelem - az online áruházban bemutatott összes terméket nagykereskedelmi áron kínáljuk (lapraszerelt/elemes bútorok és kárpitozott bútorok)

2. Nagykereskedelem + online bolt - ha a bútorok értékesítése terén már rendelkezik tapasztalattal és online eladással szeretné elkezdeni a kalandját, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Egy teljes termékválasztékkal rendelkező online áruházat hozunk létre az Ön számára.

3. Egyedi bútorok - lapraszerelt/elemes bútorok, valamint kárpitozott bútorok.

4. Kiskereskedelem + Nagykereskedelem - Együttműködésre hívjuk meg azokat a bútorgyártókat, akiknek a termékeit a mi üzleteinkben kínáljuk. A termékek promóciójával és értékesítésével egyaránt foglalkozunk egész Európában (Lengyelország / Csehország / Szlovákia / Németország / Norvégia / Hollandia / Belgium / Nagy-Britannia / Írország).

5. Dropshipping /kiskereskedelmi forgalmazás raktárkészlet nélkül/ - keressen pénzt otthonról. Adja el termékeit ügyfeleinek Magyarországon! Szabja meg az árakat / hozza létre saját értékesítési szabályait! Cégünk professzionális szolgáltatást nyújt a vásárlás után - az árut közvetlenül az ügyfelének szállítjuk.

6. Online áruházak más országokban - Nyitottak vagyunk külföldi ügyfelek ajánlataira is. Készíthetünk online áruházat nyelvi fordítással az összes európai ország kiskereskedelmi ügyfelének. Ha többet szeretne tudni róla, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

 

Fiatal, dinamikus csapat vagyunk, nyitottak minden együttműködési javaslatra. Mindegyiket érdemes megnéznünk, ne habozzon hát, csak lépjen kapcsolatba velünk!

A MALYS-GROUP társítható fürdőszobai bútorokkal, csúszó szekrényekkel, kárpitozott bútorokkal, falegységekkel és sok mással.

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!