Kategória: Belső dekoráció

A sötét monastery tölgy árnyékában lévő bútorok tökéletesek a pihenőszoba elegáns elrendezéséhez. Tökéletesen megfelelnek a divatos maximalista irányzatnak. A GALAXY hálószobabútorok webáruházunk kínálata közül az egyik. A gardróbszekrények, komódok és éjjeliszekrények előlapjain a fekete fényes betétek karakteressé teszik a bútorokat. A készlet egy kényelmes, 160 x 200 cm-es ágyat tartalmaz (a kollekcióban más méretben is megtalálhatók a modellek). A bútor erős, strapabíró laminált lapból készült.

Hálószobabútor GALAXY tölgy monastery / fekete

A modern elrendezések szerelmesei imádni fogják a DENVER szettet, amely tartalmaz egy ágyat, egy tolóajtós gardróbot, egy komódot és két éjjeliszekrényt. A grafit üvegből készült fekete betétek és a hatásos LED világítás egyedi hangulatot hoz a hálószoba elrendezésébe, amely elősegíti a pihenést.

Hálószobabútor DENVER 6

A belsőépítészet sötét elemei számos modern dizájnban megtalálhatók, amelyeket az urban jungle, a scandi chic, a loft vagy a minimál stílusok ihlettek. A természet ihlette visszafogott színek nagyon népszerűek. A fabútorok közül tökéletes példa erre a BONO készlet, amely egy ágyat, egy tolóajtós gardróbot, két éjjeliszekrényt és egy komódot tartalmaz. Ez a kollekció illeszkedik a jelenlegi lakberendezési trendekhez. A részletekre való odafigyelés, a funkcionalitás és a magas esztétikai érték jellemzi. Tágas, tolóajtós gardróbban rendezhetjük el a ruhákat, bőrárut, cipőt, lakástextíliát és még sok minden mást. Hasznos lehet egy funkcionális tároló is, például a három fiókos BONO modell.

Hálószoba BONO 6 Monastery tölgy

A sötét színű bútorok és kiegészítők remekül hatnak a glamour stílus által ihletett hálószobákban is, amelyekben nemes anyagok, bársony puffok és kárpitozott fejtámlák találhatók. A falak visszafogott színei kontrasztos fehér és finom pasztellszínekkel is kombinálhatók.

Klasszikus hálószoba sötét bútorokkal

A sötét színek tökéletesek a klasszikus belső elrendezésekhez. A stílusos, sötétzöld árnyalatú EVORA bútorok figyelmet érdemelnek. Ezt a kollekciót az időtlen dizájn, a gondos kidolgozás és a funkcionalitás jellemzi. A szett tartalmaz egy tágas tükrös gardróbot, két éjjeliszekrényt, egy 160 x 200 cm-es ágyat és egy komódot. Mindez tömör laminált bútorlapból készült. Az egyes modulok Lefkas tölgy színű betétekkel vannak ellátva, amelyek hangulatosabbá teszik az elrendezést.

Hálószobabútor EVORA 1 zöld / lefkas tölgy


Hálószoba egy kis luxussal

A glamour stílus elkerülhetetlenül elegáns színekkel társul. Ennek az esztétikának tökéletesen megfelel a gyönyörű kárpitozott MONROE ágy, melynek fejtámláját elegáns varrás díszíti. Ez a modell két nagy ágyneműtartóval, egy kiváló minőségű alapmatraccal és egy fedőmatraccal van felszerelve. A masszív kontinentális ágy tökéletes kiegészítője lehet egy elegáns hálószobának.

Kontinentális ágy 140x200 MONROE

Maximalizmus nagy "M" betűvel

A sötét színű bútorok, kiegészítők és befejező elemek képviselik többek között a maximalista irányzatot, amely ellensúlyozza a szintén divatos minimalizmust. A maximalizmus a különböző színek, textúrák és anyagok koherens egésszé való egyesítése. Kedveli a virágmintákat, a tapéták és textíliák virágmotívumait, a bonyolultan elkészített dekorációkat és a látszólag egymáshoz nem illő elemek eklektikus kombinációit. Ilyen elrendezések esetén a kárpitozott bútorok is szívesen látottak, beleértve az ágyakat, puffokat és elegáns padokat. Példa erre a MOKKA modell szürke bársony szövet üléssel és arany lábakkal. A falak, padlók, bútorok sötét színeit csillogó kiegészítőkkel - lámpákkal, szekrénykilincsekkel, textíliákkal - érdemes megtörni.

Ülés MOKKA szürke

Néhány rendezési tipp:
- a sötétebb színpalettából milyen színek fognak beválni a hálószobában? Lehet zöld, szilva, lila, sötétkék, bordó, fekete, grafit, sötétszürke
- társaságukban az arany, ezüst, réz, valamint a finom rózsaszín, csokoládébarna és semleges fehér árnyalatok is jól mutatnak
- hogyan rendezzünk el egy kisebb hálószobát sötét színekben? Kis terület esetén fókuszáljunk a sötét bútorokra és a falak világosabb színére; kis szobában csak 1-2 falat javasolt sötétebb színre festeni úgy, hogy a helyiség arányai megmaradjanak
- a sötét tónusok optikailag javítják a helyiség arányait, elrejtik a hibáit és kiemelik az előnyeit, a fényes kiegészítők és a tükörkép motívum pedig tágasabbá teszi a belső teret
- ne feledkezzünk meg arról, hogy a sötét belső tér megfelelő megvilágítást igényel nappali és mesterséges fénnyel egyaránt - érdemes feltárni az ablakokat, és az elrendezést elegáns lámpákkal, gyertyatartókkal, éjjeli lámpákkal kiegészíteni, amelyek ráadásul otthonossá teszik a belső teret.
Stílusos hálószobabútort keres? Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a bevált Bútorline.hu online áruház teljes kínálatával!