Kategória: Belső dekoráció

Lehet-e egy kis konyha kényelmes és funkcionális? Mindenképpen! Egy kisebb hely elrendezése problematikus lehet, de egy cseppnyi kreativitásnak köszönhetően még nagyon kicsi belső terek is optimálisan kialakíthatók.

A kis lakások tulajdonosai nem engedhetik meg maguknak egy nagy, székekkel ellátott asztal használatát, ez azonban nem azt jelenti, hogy teljes mértékben le kellene mondaniuk az étkezősarokról a konyhában vagy a nappaliban. A Bútorline webáruház kompakt asztalokat kínál kis és keskeny konyhákhoz. Egy ilyen asztal nem foglal sok helyet, praktikus, és szükség esetén kiegészítő pultként is használható.

Asztal Wenus 1 Szekek Bos 9

Kis asztalok nagy feladatokhoz

Nehéz elképzelni egy lakást funkcionális asztal nélkül. A kis helyiségek lakóinak igényeit kielégítő bútorgyártók kompakt asztalokkal gazdagították kínálatukat, amelyek szinte bárhová beilleszthetők. A Bútorline áruház egyik ajánlata a MAX asztal 80x80 cm.

Kihúzható asztal kis konyhába vagy nappaliba

Kis helyiségekbe megoldást jelent a kihúzható asztal. A Bútorline.hu kínálat ovális, téglalap alakú és négyzet alakú asztalokat tartalmaz (többek között az Olivia Bianco termékcsalád), amelyek könnyen és gyorsan kinyithatók, így teremtve elegendő helyet akár több vendég számára is.

Asztal Modena 2

Hogyan helyezhető el az asztal egy kisebb konyhában?

Ha kis konyhánk van, nem kell arra ítélnünk magunkat, hogy a nappali dohányzóasztalánál fogyaszuk el a vacsorát. Ha keskeny a konyhánk és a bútorokat a hosszabb szemközti falak mentén tervezzük elhelyezni, akkor az asztal a rövidebb fal mellé kerülhet, összekapcsolva a bútorokat.

Még akkor is, ha legfeljebb két ember van az asztalnál, érdemes egy ilyen étkezősarkat berendezni - különösen akkor, ha ugyanazon a falon található az ablak, és nincs lehetőség arra, hogy szekrényt helyezzünk rá. A konyhaablak alatti asztal előnye, hogy étkezés közben élvezheti a kilátást.

Nyitott terű, azaz a nappalihoz kapcsolódó konyha esetében a közepére elhelyezett kis étkezőasztal elválasztja ezt a két zónát. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb helyet takarítsa meg, érdemes a hagyományos, háttámlával ellátott székeket kényelmes zsámolyokkal helyettesíteni, amelyeket bármikor az asztal alá lehet tolni.

Kerek asztal Poli 1s

Funkcionális konyhaasztalok

A kicsi és könnyű asztal előnye, hogy szükség esetén könnyen mozgatható egyik helyről a másikra. Egy ilyen mobil bútordarab minden lakásban rendkívül hasznos.

A Bútorline.hu kínálatából akár nagyon kicsi helyet is elrendezhet a konyhában, étkezőben és otthona bármely szobájában. Áruházunk választékában modern konyhaasztalok, kompakt üveg étkezőasztalok és bővíthető kerek, négyzet alakú és téglalap alakú asztalok találhatók. Különösen figyelemre méltóak a Skandináv és a Loft kollekcióból származó asztalok, amelyek tökéletesen kiegészítik a minimalista elrendezéseket.

Asztal Alba Szekek Bos 10

A Bútorline.hu áruház széles árukészletének köszönhetően könnyedén választhat asztalt a belső tér méretének, dekorációjának és színének megfelelően.