Kategória: Belső dekoráció

A fehér szín nagyon jól mutat a nappaliban. A múltban a steril, "kórházi" környezetet juttatta eszünkbe, ma rendkívül elegáns háttér a legfantáziadúsabb ötletek számára. Miért érdemes fehér bútort választani a nappaliba? Ennek több oka is van.

Számtalan elrendezés

A fehér bútor bármilyen típusú belső tér kialakítására alkalmas. Nagyon jól néz ki az angol, a Provencal, a skandináv vagy a "shabby chic" stílusban. Fehér színű árnyalatok jelennek meg a modern, a minimalista és a klasszikus belső terekben, némi romantika mellett.

Nappali Butor Baros

A kanapé, fiókos szekrény vagy fehér színű asztal tökéletesen harmonizál a falak és a padló merészebb színével. A fehér széles lehetőségeket nyit meg számunkra, és ezen felül optikailag nagyítja a belső teret, amely tágasabbnak és fényesebbnek tűnik.

Összpontosítson a kihangsúlyozásra

A fehér bútorfelületek lehetővé teszik, hogy kiemeljék a minket körülvevő tárgyak szépségét - legyen az akár egy dekoratív váza, elegáns képkeret vagy virágos párna a kanapén. Egy fehér könyvesszekrény vagy polc kiváló helyet biztosít a csecsebecsék és ajándéktárgyak számára - az így bemutatott tárgyak (a hatás fokozása érdekében megvilágíthatók) minden bizonnyal nem kerülik el a vendégek figyelmét.

Modularis butor Domino 1

Érdekes javaslat a fehér bútorok fekete kiegészítőkkel történő kombinálása lámpák, függönyök vagy grafikák formájában. Ezt a kombinációt gyakran használják az art deco és a glamour esztétika által fenntartott belső terekben.

A fehér bútorok elrendezése

A fehér a tengeri stílusú dekor alapszíne. Elegendő, ha kék függönyöket és horgony vagy hullám motívumú párnákat választunk egy fehér kanapéhoz vagy sarokhoz, és a belső tér mediterrán jellegű lesz. A fehér tökéletesen illeszkedik a szürke és a zöld árnyalataiba, tehát ha a belső teret szeretné élénkíteni, akkor csak tegyen a nappaliba zöld növényeket, virágot vagy bolyhos ágytakarókat virágmintával.

Sarok kanape Scandi

Hol találhat fehér nappali bútort?

A Bútorline áruház az egyetlen hely, ahol kiváló minőségű bútorokat találhat megfizethető áron. Fehér nappali komódok, elegáns vitrinek LED-es világítással, kisasztalok és dohányzóasztalok, funkcionálisan kárpitozott, fehér színű bútorok - csak néhány ajánlat a Mebline online áruház kínálatából.

A széles választékból nem hiányozhatnak a fehér moduláris nappali bútorok sem. Különösen figyelemre méltóak a "Denver" elegáns bútorszettek, valamint a "Samba" vonal magasfényű kollekció. A skandináv stílus szerelmeseinek biztosan elnyeri tetszését a „Bjorn” és a „Milan” bútorrendszer, amelyeket figyelemre méltó egyszerűség és funkcionalitás jellemez.

Modularis nappali butor Samba

Bútor minden költségvetéshez

A Bútorline áruház változatos kínálatában modern és stilizált bútorok találhatók, külön-külön vagy készletekben értékesítve. Mi teszi őket különlegessé? Mindenekelőtt a kivitelezés minősége, a legkisebb részletekre való odafigyelés és a vonzó ár. Fehér bútorokat keres a nappaliba vagy otthona más helyiségébe? A Bútorline szakértői szívesen állnak az Ön rendelkezésére!