Kategória: Belső dekoráció

A nap nagy részét a nappaliban töltjük. Ez a hely a családi összejöveteleké, itt pihenünk és fogadjuk vendégeinket. Függetlenül attól, hogy tágas házban vagy kicsi stúdiólakásban élünk, a kikapcsolódás helyszínét átgondoltan kell megtervezni. A kanapék és dohányzóasztalok megfelelő választása biztosítja a kényelmet, ugyanakkor a háziak és a vendégek figyelmét is vonzza.

Stílusos dohányzóasztal a nappaliba

Számos dohányzóasztal típus létezik a piacon. Ennek köszönhetően könnyen hozzáigazíthatjuk az asztalt az adott elrendezéshez. Időtálló megoldások a fából vagy az MDF-ből készült dohányzóasztalok. Alkalmasak mind a hagyományos, mind a rusztikus, a retro vagy a vintage stílus ihlette belső terekhez. Az üvegből és fémből készült asztalok nagyon népszerűek. Az üveglapú modellek kiválóan mutatnak a minimalista, ipari és tetőtéri elrendezésben. Sőt, az üveg elemekkel ellátott bútorok optikailag megnövelik a teret.

Kaveasztal Tess 1

Dohányzósztal a nappaliba - mire kell ügyelni a vásárláskor?

A dohányzóasztal elhelyezésekor figyeljünk oda, hogy maradjon elegendő hely a szobában való szabad mozgásra. Az asztalnak optimális méretekkel kell rendelkeznie. Nem lehet túl nagy (az asztal és a kanapé közötti szűk hely zavaró lehet mind a háztartásban élőknek, mind a vendégeknek), vagy túl kicsi (különösen, ha egy nagy kanapét vagy sarokgarnitúrát vásároltunk). Baráti találkozók során nagyszerű megoldás lehet egy kihajtható asztal elegendő hellyel.

Kaveasztal John

Dohányzóasztal vásárlásakor a magasságot a kanapé méreteihez kell igazítani. A dohányzóasztal standard magassága körülbelül 40-55 cm. Ha a nappaliban levő kanapét gyakran szétnyitjuk, érdemes ügyelni arra, hogy a dohányzóasztal ne legyen túl nehéz és könnyen elmozdítható legyen.

A nappaliba elhelyezett dohányzóasztal gyakran újságtartóként is szolgál, tehát érdemes egy olyan modellt választani, amelynek a pultja alatt polc van. Folyóiratokat tárolhatunk rajta, az éppen olvasott könyvet vagy akár a TV távirányítót is.

Kaveasztal Zonda

Hol lehet masszív és tartós dohányzóasztalt vásárolni elfogadható áron?

A nappaliba való modern asztalkák és dohányzóasztalok megtalálhatók a Bútorline webáruházban. A Bútorline kínálatában szereplő termékeket kifogástalan minőség, érdekes kialakítás és rendkívüli tartósság jellemzi. A választékban megtalálhatók az összecsukható asztalok, üveg dohányzóasztalok és a kisebb belső terekbe való szobaasztalok is. Az asztalok nagy előnye a sokoldalúságuk - melyeknél kényelmesen megihatja kávéját vagy elfogyaszthatja ételét.

Kaveasztal T12

A skandináv kollekció az egyszerűséget és a modern dizájnt tükrözi. Megtaláljuk itt a praktikus, fehér kerekített asztalokat, amelyek tökéletesen illeszkednek a természetességgel telített skandináv stílushoz.

A Bútorline webáruház elegáns, különböző színű és formájú dohányzóasztalokat kínál, köztük a kompakt, kerekeken guruló asztalokat, az újságtartóval ellátott üveg asztalokat és a modern, ökobőr kerettel ellátott asztalokat. A Bútorline áruházban a kiváló minőség mindig kéz a kézben jár, vonzó áron.