Kategória: Belső dekoráció

Az étkező baráti találkozások, családi ünnepségek és romantikus vacsorák színhelyeként szolgálhat. Függetlenül attól, hogy konyhasarokkal rendelkező nappalink van-e, vagy külön helyiségünk asztallal és székekkel, az étkező elrendezésénél figyelembe kell venni a kényelmet és a bútorok esztétikáját.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy az étkezőszékek kiválasztásakor ügyeljünk az alábbiakra:

  • a háztartásban élők számára
  • az adott asztal/szék modell által bemutatott stílusra
  • a bútorok stabilitására, szilárdságára és pontos méreteire

Szek Bos 14

Tökéletes székek az étkezőbe

Ahhoz, hogy kellemessé varázsoljon egy gyönyörű és zajmentes belső teret, gondosan ellenőrizze a szék magasságát, szélességét és az ülés mélységét. Fontos, hogy legyen elég tere szabadon leülni és felkelni az asztaltól. A bútorok közötti szűk hely nem kényelmes sem a családtagok, sem a vendégek számára.

Az ergonómia kulcsszerepet játszik az étkezőszék kiválasztásában. Az ülést az asztal lapjához képest kb. 30 cm-es magasságban kell elhelyezni. A háttámla magassága és típusa szintén számít. A magas háttámla nem mindig jár együtt a kényelemmel, ezért érdemes ellenőrizni annak dőlésszögét és az anyag típusát is. A háttámlát megfelelő módon kell profilozni. Csak ebben az esetben fognak a vendégek órákat tölteni velünk!

Szek Milano 4

Hol lehet elegáns étkezőszéket vásárolni?

A Bútorline.hu üzletben egyaránt megtalálhatók a klasszikus kárpitozott konyhai és étkezőszékek, az elegáns fa székek, valamint a modern belső terekhez illő székek, beleértve a fém és a PP székeket. A székek érdekes alternatívája a kárpitozott étkezőszékek, amelyek modern elrendezése rendkívül lenyűgözőnek tűnik.

Kicsi lakásokban, ahol nincs hely nagy székekkel ellátott asztalhoz, kiválóak a zsámolyok, amelyek egy kompakt méretű asztallal vagy dohányzóasztallal kombinálva funkcionális étkezőhelyet teremtenek.

Fából vagy fémből készült székek puha üléssel és karfával, vagy talán egy egyszerűbb tervezésű? A Bútorline.hu online áruházban egyedi étkezőszék kollekciót találhat vonzó áron.

Szek Nilo 3

Stílusos székek bármilyen költségvetéshez

A rusztikus fa székek kárpitozott üléssel kiválóan alkalmasak a rusztikus belső terekhez. A skandináv kollekciót a kevésbé színes skandináv stílus szerelmeseinek szentelték. Ezzel szemben a többféle anyagot, például műanyagot, öko-bőrt és fémet ötvöző designer modellek kiválóan mutatnak az ipari, illetve a tetőtérrel rendelkező belső terekben.

Az olcsó konyhai és étkezőszékek azon vásárlók igényeinek felelnek meg, akik jó áron keresnek minőségi terméket. Különösen figyelemre méltóak a Martin termékcsalád átlátszó székei, amelyek vizuálisan kibővítik a belső teret, könnyedséget és karaktert kölcsönözve. Az étkezőszékeknek nem kell unalmasnak lenniük! Jelenleg divatos trend a különféle színű székek különböző kombinálása. Ez a javaslat vonzó lesz a pop-art stílusú elrendezés szerelmeseinek és mindazoknak, akik szeretik a belsőépítészeti kísérleteket.

Szek Nilo 8

A Bútorline áruház maroknyi inspirációt kínál mindenkinek!