Kategória: Belső dekoráció

A komód története a 17. századra nyúlik vissza, amikor a francia arisztokraták és maga XIV. Lajos gyűjteményében a legjobb kézművesek művészien díszített komódjai foglaltak helyet. A klasszikus komódot kiváló arányok, valamint egy hullámos vonal jellemez, amely biztosítja a könnyedséget és a díszített lábakat. A bútorokat gyakran sárgaréz vagy arany fogantyúkkal és hatásos faragványmintákkal díszítették.

Noha a belsőépítészeti trendek azóta jelentősen fejlődtek, a komód továbbra is az elegancia ikonja. A nappalikban, a budoárokban és a gyerekszobákban, valamint az elegáns irodákban egyaránt uralkodó bútordarab.

Klasszikus minden értelemben

A Bútorline webáruházban megtalálhatók mind a modern, mind a hagyományos vagy a retro, vintage vagy art deco stílust képiselő komódok.

A komód kiváló bútordarab a ruhák tárolására, ezért előnyös a hálószobákban, gardróbokban és előszobákban. Nagy előnye a multifunkcionalitás - fésülködő asztalként, konzolként vagy TV-állványként is használható.

 Fiokos komod Baros

Elegáns fiókos szekrény

A komód olyan bútordarab, amely bármilyen típusú belső kialakításhoz illik. Az egyes modellek nemcsak stílusuk, színük és kivitelük, hanem a fiókok és/vagy ajtók száma szerint is különböznek egymástól. A Bútorline áruház modern komódokat kínál fiókokkal, ajtókkal és beépíthető polcokkal felszerelve.

A fiókok kényelmes megoldást jelentenek a tárolt elemek gyors rendezéséhez vagy csoportosításához. A fiókokban elrejtheti a ruhákat, a CD gyűjteményét és sok más apróságot. A hálószobai komódban kényelmesen tárolhatunk ruhákat, fehérneműt és egyéb textíliát.

A funkcionális fiókos szekrény ideális a gyerekszobába is. Elrejthet benne ruhákat, játékokat vagy akár ápolási cikkeket is.

A komód használható akár elegáns fésülködő asztalként is. Helyezzen fölé egy tükröt (vagy egy álló tükröt), és tegye a smink kozmetikumokat vagy ékszereket a fiókba.

Komod Bono

Vagy talán ajtósat?

Ezen felül a Bútorline webáruház gyönyörű ajtós komódokat kínál. Dekoratív és praktikus funkciójuk van (tökéletes hely egy bárhoz!). Érdekes megoldás az edzett üveg ajtókkal ellátott fiókos szekrény, amely mögött ajándéktárgyak, családi fotók vagy kedvenc könyvek gyűjteménye helyezhető el.

Az ajtókkal és polccal ellátott alacsony komódok hasznosak a nappaliban. Tévét tehet rá, és a szekrénykébe elhelyezheti elektronikus berendezéseit, dokumentumait vagy egyéb apró dolgait is, amelyek mindig kéznél lesznek. A praktikus RTV komódok elrejtik a kevésbé esztétikus vezetékeket is

Komod Lanco

Mit tartson szem előtt, ha komódot vásárol?

Ha érdekli a funkcionális bútor, amelyben ruhákat és mindennapi tárgyakat tárolhat, akkor klasszikus fiókos szekrényt kell választania, tágas fiókokkal. Amikor azonban egy reprezentatív bútordarabot keresünk a nappaliba, amely bárként szolgál és ahol kiállíthatjuk a családi emléktárgyakat, akkor jó megoldás lesz a nappalihoz tartozó, ajtóval és LED-es világítással felszerelt komód.

Fiokos szekreny Viva 3

Lábakkal ellátott komódok, falra függesztettek, fiókokkal vagy anélkül - a Bútorline a komódok széles választékát kínálja, amelyek többféle elrendezésnek felelnek meg.