Kategória: Belső dekoráció

A masszív bútorok, azaz a komódok, vitrinek, polcok, faliszekrények, TV-szekrények, moduláris rendszerek vagy gardróbszekrények minden lakásban megtalálhatóak. A nappaliban elhelyezett elegáns fali egységben sok apróság, audio-video berendezés vagy akár kedvenc könyvgyűjteménye is elfér. Modern, LED világítású vitrinben ajándéktárgyakat mutathat be, a fali polcokon pedig szemet gyönyörködtető cserepes növények vagy egyéb kiegészítők is helyet kaphatnak. A nappaliba való masszív bútorok hatalmas választéka megtalálható a Szynaka Meble kollekcióban, amely a Bútorline.hu webáruházban kapható. Íme néhány javaslatunk!

Rusztikus frissesség

A rusztikus és provence-i klímát kedvelőknek ajánljuk a COUNTRY bútorokat a brit nyaralóházak jegyében - a vidéki házak belső terét idéző stílus rendkívül hangulatos és egyben elegáns. Választhat kész szobabútor-készletet vagy egyedi elemeket. A kollekció az Andersen Fenyő világos árnyalatát ötvözi a Stirling Tölgy sötétebb színével. Az előlapok hatékony marása karakteressé teszi az egészet. A bútor tömör laminált bútorlapból készül, hosszanti fém fogantyúkkal. A különféle méretben kapható gyönyörű vitrinek LED világítással is felszerelhetők. A kollekció szekrényeiben ruhák, egyéb textíliák és még sok más is elfér. A nyitott polcokon kiegészítők, könyvek és kézműves termékek kaphatnak helyet. Csak helyezzen el egy kézzel kötött kanapé-vagy ágytakarót, egy pihe-puha szőnyeget és természetes anyagokból készült dekorációt (például fonott), hogy pillanatok alatt idilli dekorációt varázsoljon a kikapcsolódáshoz.

Nappali bútor COUNTRY 1 stirling tölgy / andersen fenyő

Minimalista inspirációk

A lakberendezés terén a gazdaságosság kedvelőinek ajánljuk a DESJO bútorkollekciót. Miért különleges? Egyszerű, modern dizájn, igényes kidolgozás. A San Remo tölgy színű előlapok és korpuszok harmonizálnak az aktuális enteriőrtrendekkel. Remekül mutatnak majd egy nappaliban, amelyet a minimál, az öko, a skandi, az urban jungle vagy a japandi stílusok ihlettek. A bútor minőségi laminált bútorlapból és MDF lapból készül. A komódok és vitrinek üvegezett polcai finom LED világítással is felszerelhetők. A DESJO kollekció hálószobabútorokat és összecsukható étkezőasztalokat is tartalmaz.

Nappali bútor DESJO 3 san remo tölgy

A modern KAMA vonal is figyelmet érdemel. Mindezek elegáns tölgy színű nappali bútorok, matt fekete betétekkel. Az egyszerű forma és a modern dizájn számos kortárs nappali kialakításhoz illeszkedik. A funkcionális LUCAS bútorok fekete fém lábakon tökéletesek a nappaliba. Ebben a kollekcióban mindenki talál magának valót - a skandináv stílus, a loft és az ipari esztétika hívei egyaránt. Az egyes elemek laminált bútorlapból készülnek. A fekete, matt betétek karakteressé teszik az egészet. A bútorok rendkívül könnyen elhelyezhetők és praktikusak.

Nappali bútor KAMA 2 camargue tölgy / fekete

Ismét hódít a fehér

A fehér SELENE bútorok tökéletesek a modern, kis belső terekbe. A világos, fényes előlapok optikailag megnövelik és világosabbá teszik a nappali terét. Remek háttérként szolgálnak különféle kiegészítőkhöz is. A fogantyúk elülső részen martak, az egész egység laminált bútorlapból és MDF lapból készült. A kollekcióban funkcionális komódok, vitrinek, TV-szekrények, fali polcok, polcok, gardróbszekrények és még sok más található.

 Nappali bútor SELENE 1 fehér fényes

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a nappali masszív bútorok teljes kínálatával, amely elérhető a Bútorline.hu webáruházban!