Kategória: Belső dekoráció

A tél és a tavasz az az évszak, amikor jobban értékeljük az otthon melegét – a lehetőséget, hogy a hangulatos nappaliban felmelegedjünk egy csésze forró teával. Ilyenkor központi szerepet kap a LED világítás. Ha a nappalok egyre rövidebbek és hidegebbek, több időt töltünk otthon. Az őszi/téli időszak kiváló alkalom a belső átalakításokra – falszín, bútor vagy dekorkiegészítők megváltoztatására.

Modern és hangulatos megoldás a megvilágított vitrin. Ennek köszönhetően értékes tárgyakat, kedvenc ajándékokat, könyvgyűjteményt világíthatunk meg, valamint a pontmegvilágítással kellemes hangulatot teremthetünk a szobában.

Ebben a cikkben egyedi fali és álló vitrineket mutatunk be megvilágítással. Minden modell megtalálható a Butorline.hu online boltunkban. A széles választék lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön egyedi igényeihez és a helyiség típusához igazítsa.

A vitrin ideális elhelyezése

Egy elegáns vitrin főszerepet játszhat a nappaliban, az étkezőben vagy a dolgozószobában. Hasznos bútor lesz hálószobában, tiniszobában vagy otthoni könyvtárban. Leginkább azonban a nappaliban használjuk, ahol napközben és este is sok időt töltünk. A vitrineknek általában van egy nagy előnyük – helytakarékosak. Praktikus tárolóhelyet is biztosítanak – az üvegajtó mögött értékes tárgyakat állíthatunk ki, és egyben meleg hangulatot varázsolhatunk a LED-es megvilágítású üvegpolcokkal.

Padlón álló vitrinek

E-shopunk egyik ajánlata a tömörfa lábakkal ellátott LYKKE álló vitrin - ideális skandináv ihletésű nappaliba. Nagyon tágas, ugyanakkor könnyűnek és kecsesnek tűnik. Kiváló minőségű laminált bútorlapból készült, amely garantálja a hosszú távú használatot. A világos andersen fenyő árnyalata frissességet és fényességet kölcsönöz az elrendezésnek. A polcok energiatakarékos, fehér vagy kék színű LED-világítással világíthatók meg.

SV3 Vitrin 2D glass LYKKE

Ha szeretné feldobni nappalija hangulatát, választhat kisebb, tölgy színű vitrint és  üvegpolcokat hozzá LED-es világítással. Példaként bemutatjuk az INES vitrint fekete betétekkel, amelyek egyedi karaktert kölcsönöznek a bútornak. Egy ilyen vitrin tökéletes választás lesz a nappali médiafalához. Remekül fog kinézni, ha ugyanabból a kollekcióból származó tv-szekrény mellett áll. A teljes készlet tömör laminált bútorlapból készült.

IN6 Vitrin INES tölgy Artisan / fekete matt

Nagyra értékeli a modern dizájnt és a könnyű formát? A fehér színű TULSA vitrin LED Quatro világítással és fekete fém fogantyúkkal kiegészíti a modern nappali elrendezését. A Helvetia gyártó ugyanezt a modellt természetes fa árnyalatban is kínálja. Az üveg mögötti megvilágított polcokon szuveníreket, étkészleteket vagy egyéb apróságokat helyezhet el.

Vitrin TULSA

A modern design és a rendkívül elegáns modern glam stílus kedvelőinek fehér ERKO magasfényű vitrint mutatunk be. Edzett üvegből és strapabíró laminált bútorlapból készült.  A bútor soft close funkcióval is fel van szerelve. Az ajánlott LED-es spotvilágítás elegánsan világít meg egy gyönyörű vázát vagy egyéb díszítőelemeket. A zárható szekrények előlapjain olyan dolgok is elrejthetők, amelyeknek nem kell feltétlenül láthatónak lenniük - dokumentumok, apró elektronikai cikkek stb.

Falra szerelhető vitrinek LED világítással

Egy elegáns üvegvitrin a szobában nem foglal nagy helyet. Webshopunkban falra akasztható kompakt méretű szekrények hatalmas választékát találja. Az egyik ajánlat a stílusos SOHO fali vitrin sonoma tölgy színben fehér elő- és oldalrésszel.

Fali vitrin SOHO SH2E sonoma tölgy / fehér fényes

Ha kedveli a minimalista dizájnt, nézze meg a VIGO GRAY modellt. Függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető. Nyomógombos nyitórendszerrel van ellátva. LED-es világítással is választható. Az oldalsó részek laminált lapból készültek matt felülettel, míg az elülső részek magasfényű laminált MDF lapból. A VIGO GREY kollekcióban TV-szekrényeket, tárolóegységeket, valamint vitrineket is találhat különböző méretekben.

Üveges vitrin 90 VIGO GREY A VG6 fehér / szürke fényes

A magasfényű antracit színű HEKTOR fali szekrény a modern formák kedvelőinek tetszeni fog. Az egyszerű forma, a praktikus megoldás és a stílusos megjelenés csak néhány a Helvetia gyártó által kínált modell előnyei közül. Ebben a vitrinben nemcsak üvegpolcot, hanem két tárolórekeszt is találhat az ajtó mögött.

Nappali vitrin balos HEKTOR HR05 fehér fényes

Ez az elülső felén lekerekített bútor lágyan záródó ajtókkal van felszerelve. Ideális megoldás nappaliba vagy tiniszobába.

Az egyszerű formájú fehér AVA vitrint tölgy színű betéttel a modern kandallók dizájnja ihlette. Ez a megvilágított bútordarab meleg hangulatot hoz minden belső térbe. Más színváltozatban is kapható. Hozzáadható LED világítás is, amely többféle színben elérhető – fehér / kék vagy 16 színű RGB változat. Érdekesség, hogy a kiváló minőségű RGB világítási rendszerek más elemekbe is beépíthetők – bútorok, konyhai munkalapok, fali polcok, asztalok, tálalószekrények, vitrinek stb.

Vitrin AVA 07 tölgy wotan / fehér