Kategória: Belső dekoráció

A dohányzóasztal egy kis méretű bútor – legyen fából, fémből, üvegből vagy akár bambuszból – különböző célokra használható. Nem csak a nappaliban lehet hasznos kiegészítő elem. Ha megtaláljuk a megfelelő helyét, akkor az irodának, az előszobának vagy egy kamasz szobájának a hasznos része is lehet. Az olvasósarokban vagy hálószobában is működhet kisasztalként.

A Butorline.hu webáruházban dohányzóasztalok széles választékát találja. A különböző modelleket különböző méretek, formák, színek és mindenekelőtt stílus jellemzi. Egy dolog közös bennük: a kiváló minőség, amely együtt jár a funkcionalitással.

Az alábbiakban bemutatjuk a legdivatosabb dohányzóasztalokat, amelyek illeszkednek a modern lakberendezési trendekhez, valamint a skandináv és minimál esztétika ihlette stílusos modelleket is, de fellelhetőek az ipari stílusú kisasztalok is és egyedi dizájnok. Ajánljuk, hogy olvasson tovább, valamint látogasson el bútorboltunkba, a Butorline.hu-ra!

Mire figyeljünk a dohányzóasztal kiválasztásakor?

A dohányzóasztal mérete és színe mellett figyelembe kell venni az asztal különböző tulajdonságait is, mint pl.: a dupla asztallap, van-e benne tárolóhely (fiók) vagy nyitott polc, összecsukható/kihajtható-e, stb.. Abban az esetben, ha kinyitható kanapéja van, érdemes könnyű, mozgatható dohányzóasztalt vásárolni.

Népszerűek a fémvázas dohányzóasztalok, valamint a kompakt kosár típusúak. Az üveglapos modellek remekül illenek a modern belső térbe is, mivel könnyedebbé teszik a teret és kis helyen is működnek.

Ha az időtálló fa modellt választja, az a legtöbb enteriőrbe beleillik. A legfontosabb azonban a funkcionalitás – az ideális dohányzóasztalnak komfortosnak kell lennie, akár a nappaliban, akár egy munkahelyi pihenősarokban található. Elhelyezésénél figyelnünk kell arra, hogy a kanapén ülő személyek mindegyike hozzáférhessen. Ha nagy L-alakú vagy U-alakú sarokkanapéja van, célszerű két dohányzóasztalt vásárolni. Webáruházunkban minden típust megtalál vonzó áron.
Modern skandináv stílusú dohányzóasztal

A skandináv esztétika leginkább a fa természetes árnyalataiban, a fehérben és a szürkében jelenik meg, amely egyszerű, funkcionális formákkal párosul. A Butorline.hu webáruház egyik ajánlata a fehér LARS dohányzóasztal tölgyfa dekorral. Az asztallap alatt egy nagy tárolórekesz található az apróságok tárolására.

Kávéasztal LARS LS99 tölgy flagstaff / fehér fényes

Egy másik lehetőség a divatos SIGMA dohányzóasztal fekete fémvázon. A 84 cm átmérőjű kerek lap alól előhúzható egy másik dohányzóasztal is artisan tölgy színben (koptatott). Mindkét elem tartós bútorlapból készült. Tökéletes választás skandináv, városi dzsungel vagy öko stílusú elrendezéshez.

Dohányzóasztal SIGMA B artisan tölgy

Az OLSO és a BJORN/OVIEDO dohányzóasztalok hasonló felépítésűek. Méretben és színben különböznek, de mindkét modell rendelkezik tárolórekesszel és nyitott polccal az asztallap alatt, magas lábakkal és egyedi kialakítással, amely meghitt hangulatot kölcsönöz a belső térnek.

TV szekrény BJORN / OVIEDO fehér + san remo tölgy

Glamour – stílusú dohányzóasztalok

A gyönyörű MORIA dohányzóasztal ideális a csillogó, fényes és exkluzív bútorok szerelmeseinek. A kerek üveglap réz színű fémkeretre van rögzítve. Remekül néz ki elegáns, kiváló minőségű szövettel bevont kanapé társaságában. Tökéletes választás nappaliba, dolgozószobába vagy váróterembe.

Dohányzóasztal MORIA

Remek ötlet egy szokatlan enteriőrhöz a GOLDEN dohányzóasztal a legújabb kollekcióból. A fényes fehér felső arany színű lábakkal párosul. Ez a bútor rengeteg tárolóhelyet kínál. Funkcionális lesz minden olyan helyiségben, amelyet a modern glam esztétika vagy a modern klasszikus dizájn ihlettek.

A füst üvegből és krómacélból készült SELENA dohányzóasztal a glam stílus egy másik darabja. Rendkívül könnyűnek és kecsesnek tűnik. Helytakarékos, nem foglal sok helyet a nappaliban. Kiváló dekorációja lehet nappalinak, olvasósaroknak vagy ifjúsági szobának.

A krómvázas MIRA dohányzóasztal szintén kiváló példája a glamour stílusnak. Egyszerű kialakítása ellenére lenyűgöző, fényes, finom felülettel rendelkezik. A 42 cm átmérőjű kerek asztallap tükörből készült. Elegáns és nagyon vonzó.

Dohányzóasztal MIRA réz / üveg

Minimalista dohányzóasztal a nappaliba

Ha a formai egyszerűség híve, a bükkfából készült, szabálytalan alakú fehér MEXICO dohányzóasztalt ajánljuk. Az izgalmas kialakítás és a funkcionalitás nem az egyetlen előnye ennek a modellnek. A dohányzóasztal egyszerre könnyű és helytakarékos. A modern nappali dekorációjába jól illeszkedik. A dohányzóasztalt fekete színben, matt felülettel is érdemes megnézni. Ez az elem kiváló minőségű bútorlapból készült, fémvázra van rögzítve.

Dohányzóasztal MEXICO fehér

Ha viszont valami nagyobbat keres, válassza az egyszerű, geometrikus formájú TESS dohányzóasztalt. A felső része 120x60 cm. A magasfényű dekoratív csík egyéni karaktert kölcsönöz. A modell többféle színváltozatban kapható (fehér fényes, fekete+fehér, fehér+szürke, fehér+latte, fekete fényes).

Ipari stílusú dohányzóasztal

Az ipari vagy loft stílusú elrendezés az alapanyagokat tompa színekkel kombinálja. Az ilyen típusú belsőben érdekesen ellensúlyozzák ezt a kontrasztos, például piros, narancssárga vagy zöld színek. Webáruházunk egyik ajánlata a bordó MONO dohányzóasztal, mely tökéletesen kombinálható a nappali loft hangulatával. A bútor polccal és az asztallap alatt fiókkal, valamint fekete fémkerettel, csúszótalpakkal van felszerelve.

Dohányzóasztal MONO 02 bordó

Választhat modern asztalt is, betont imitáló színben. Ilyen a dizájner alakú BOTA dohányzóasztal. A neves Helvetia cég ezen bútora kiváló minőségű laminált bútorlapból készült. Ha valamivel melegebb dekorációra vágyik, választhatja a LOFTER dohányzóasztalt tölgy wotan színben, beton színű betétekkel. A fém lábak tökéletes kiegészítői minden ipari belső térnek.

Kávéasztal BOTA BT97 fehér / colorado beton

Dohányzóasztal LOFTER 12 wotan tölgy / beton millenium

Kis dohányzóasztal nagy célokra

A Butorline.hu webáruház egyik újdonsága a nappali bútorok egyedülálló kollekciója a VASINA. A bútorcsalád különleges dohányzóasztala brandy castello színben érhető el. Az asztallap szabálytalan alakú, lekerekített élekkel. A teteje alatt rengeteg tárolóhely található, amelyet a nyitott polcok biztosítanak. Ez a bútorlapból készült elem fém lábakkal van ellátva.

Kávéasztal VASINA VS04 brandy castello

A divatos kosár típusú MARIFFA dohányzóasztal, valamint a természetes anyagokból, például tömör bambuszfából és textilszövetből készült EMMA modell az öko és bohó stílus tökéletes darabjai. Mindkettő jól funkcionálhat nemcsak nappaliban, hanem tiniszobában, irodában vagy dolgozószobában is.

Dohányzóasztal EMMA természetes / szürke

Stílusos dohányzóasztalt keres? Nézzük meg a Butorline.hu-n az ajánlatot.