Kategória: Belső dekoráció

A konyhasarokkal ellátott nappali funkcionális megoldás, amelynek számos támogatója van. Lehetővé teszi a belső tér optimális elrendezését, és helyet takarít meg. Ráadásul nagyon hatékonynak tűnik. Ebben a cikkben adunk pár ötletet, hogyan rendezzünk kényelmes nappali zónát az egész család számára.

Nappali konyhasarokkal - néhány tipp

- a lakótér (nappali sarok, étkező, konyha) színekben, stílusban, felhasznált anyagokban legyen egységes;
- az egyes zónákat szimbolikusan elválaszthatjuk egymástól bútorok (pl. asztal székekkel) vagy kiegészítők (pl. világítóelemek) segítségével; A konyhában és a nappaliban is divatos a különböző színű padlók kombinálása, de egy kis lakásban jobb az egységes, világos színű padló;
- a fehér konyhabútor és a finom szövettel borított kanapé remekül fog kinézni egy kis belső térben - könnyedséget adnak az egész elrendezéshez;
- érdemes megjegyezni, hogy a konyhabútor ne csak szép, hanem praktikus is legyen;
- a konyhasziget remek ötlet egy további munkalap beszerzéséhez;
- egy kis, konyhasarokkal ellátott nappaliban a funkcionális moduláris bútorok, kompakt falak és magasabb lábú kanapék (pl. a könnyű LAKCHOS modell) kitűnő választásnak bizonyulnak;
- a többfunkciós bútorok remekül mutatnak, mint például egy polcos dohányzóasztal.

Elegáns konyha hosszú távra

Az ideális konyhát a felhasználók preferenciáihoz és igényeihez kell igazítani. Érdemes figyelembe venni az egyéni szokásokat - ez nagyban megkönnyíti a háztartási készülékek, élelmiszer-szekrények, fiókok elrendezését. A mosogató mellett jól jön majd egy munkalap, amelyre a megmosott zöldségeket, gyümölcsöket rakhatjuk. Főzéskor célszerű, ha kéznél vannak a fűszerek, ezért érdemes őket a főzőlap közelében lévő szekrénybe tenni. Az optimálisan elrendezett konyha egyszerűen kényelmesebbé teszi a használatát.

A Bútorline.hu webáruház a sonoma tölgy árnyalatú egysoros MELA konyhát ajánlja, amely egy kétajtós mosogatószekrényből, egy fiókos szekrényből, egy alsó szekrényből, kétajtós és egyajtós függesztett modulból, egy dönthető előlapú szekrényből, valamint egy gyönyörű, 28 mm vastag munkalapból áll. A bútorok minőségi laminált bútorlapból készültek, hatalmas tárolóhellyel rendelkeznek. Tökéletesen illik a nappali modern kialakításához.

Konyha MELA 1,8 / 2,4 sonoma tölgy

Látványos médiafal

Az elegáns médiafal fontos szerepet játszik a nappaliban – falra szerelt RTV komóddal. Kínálatunk egyike a modern, beton árnyalatú ALANI fali szett fehér betétekkel. A készlet tartalmaz egy fali vitrint, egy fali polcot és egy TV komódot. A bútor finom LED világítással is ellátható. Az ALANI modell tökéletesen illeszkedik a loft stílusú elrendezéshez. Nem foglal sok helyet a nappaliban, viszont sok tárgy elfér benne. Az ALANI fali egység többféle színváltozatban kapható.

Modern fali egység ALANI Beton / Fehér

A modern nappali tökéletes kiegészítője a LORA komód fehér előlappal és beton színű testtel. Ez a modell "push to open" rendszerrel, valamint függőleges LED világítással van ellátva. A bútor erős laminált bútorlapból és MDF lapból készült. Egy elegáns komód, egy tálalószekrény vagy egy polcos üvegvitrin remekül mutat majd a konyhasarokkal ellátott nappali elrendezésében.

Komód LORA LA08 138cm

Stílusos bútor a nappaliba

A kényelmes kanapé puha ülőfelülettel minden nappali kulcseleme. A Bútorline.hu e-shop a kárpitozott bútorok széles választékát kínálja, pl. az állítható CREMA kanapét, amely fejtámlával, ágyneműtartóval és egyéb praktikus funkcióval rendelkezik. A kihajtható kanapé kiváló minőségű BRISTOL anyaggal kárpitozott, ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A kárpitszövetek széles színválasztéka megkönnyíti a kanapénak a szoba belső teréhez való illeszkedését.

Kanapé CREMA

Különleges ajánlat a LAKCHOS sarokkanapé háttámlás párnákkal. A magas lábak könnyedséget kölcsönöznek az elrendezésnek, a tartós Estetiv anyag pedig évekig nagyszerű megjelenést és minőséget biztosít. Az egyedülálló LAKCHOS kollekcióban kényelmes fotelek, elegáns heverők, kanapék és puffok is megtalálhatók.

Sarok kanapé LAKCHOS donna 26 balos

A konyhasarokkal ellátott nappali kialakításánál érdemes a minőségi, időtálló dizájnú bútorokra koncentrálni. A Bútorline.hu webáruház divatos nappali kanapékat, funkcionális konyhaszekrényeket, látványos komódokat és még sok mást kínál. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg e-shopunk teljes kínálatával!