Kategória: Belső dekoráció

A konyha elrendezését jól át kell gondolni. Az első helyen az optimálisan elhelyezett bútorok állnak, növelve a belső tér funkcionalitását és kényelmét. Ha ötletet keres egy gyors és olcsó konyhai átalakításhoz, a legjobb helyen jár. Néhány érdekes javaslattal állunk most elő.

Néhány elrendezési tipp

Hol kezdjem a konyha díszítését? Vegyük figyelembe a következőket:

- a konyha össze van-e kötve a nappalival?
- hány ember fogja használni a konyhát?
- mekkora területünk van?
- melyik rendezési stílus áll hozzánk a legközelebb?
- mennyi tárhelyre van szükségünk?
- lesz-e asztal székekkel a konyhában?

A Bútorline.hu webáruház olyan modern konyhabútorokat kínál, amelyek bármely konyha funkcionális díszeivé válhatnak. Kiváló minőségű, mechanikai sérüléseknek ellenálló anyagokból készült stílusos konyhai készleteket is kínálunk. Tudatában vagyunk annak, hogy a konyha elrendezésében a háztartás tagjainak egyéni szempontjai fontos szerepet játszanak. Webshopunk változatos kínálatában mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb bútort.

Kicsi, de funkcionális

A fehér egysoros MELA konyha nagyszerűen megfelel egy kis konyhába. A készlet alsó és fali szekrényeket tartalmaz, valamint egy további szekrényt a mosogató számára. A bútor tömör laminált bútorlapból készült, melynek elmei tökéletesen illeszkednek az aktuális belsőépítészeti trendekhez. A fehér előlapok élénkebbé teszik a belső teret, optikailag megnövelik és könnyedebbé teszik az elrendezést.

Konyha MELA 1,8 / 2,4 fehér

A MELA konyhához remekül illik a POLI asztal NILO székekkel. Az egész család kényelmesen elfér az étkezősarokban. A modern apartmanok kialakításában az étkező nagyon gyakran választja el a konyhát a sarokülőtől. Asztal helyett kitűnő lehet egy konyhasziget is, ahol gyorsan elfogyaszthatja reggelijét vagy megihat egy kávét. Ha azonban a méretek engedik, érdemes hagyományos asztalt választani - pótolhatatlan a nagyobb csoportos találkozások esetén.

A kerek POLI modell és a NILO székek természetes bükkfából készültek. A puha ülések növelik a komfortérzetet, a kereszttámlák pedig provence-i jelleget kölcsönöznek a bútornak. A fa és a fehér időtlen kombináció, amely a klasszikus és a modern konyhákban egyaránt ideálisak.

Asztal POLI 3 100x100cm laminált fehér

Olcsó konyha éveken át

A Bútorline.hu webshopban megtalálhatja LUNGO konyhabútorunkat visszafogott színekben (bézs és barna). Az egyes elemek laminált forgácslapból készülnek. Kompakt méreteinek köszönhetően a bútor szűk helyiségekben is használható. A LUNGO konyha optimális a fából készült MAX összecsukható asztallal, BOS székekkel. Az ülések strapabíró DX szövettel vannak bevonva, kopásállóak. A klasszikus design minden elegáns belső térbe illeszkedik.

Konyha bútor LUNGO 240

Modern Asztal MAX 10 70x120/160cm természetes furnér

Bútorline.hu - egyedi konyhabútor

A webshopunkban kapható konyhabútorok széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyen válasszon modellt egyéni szempontjainak és a helyiség sajátosságainak megfelelően. Figyelmet érdemel a gyönyörű, többféle színváltozatban kapható ADELE 2 konyha is. Az egyes elemek teste tömör laminált bútorlapból, előlapjai fóliázott MDF-ből készülnek. A szekrények lágy zárás funkcióval, alsó lábazattal és állítható lábakkal vannak felszerelve. A vitrinben az üveg mögött evőeszközök vagy egyéb edények tárolhatók. Az ADELE bútorok egyedi tervezésükkel, a részletekre való odafigyeléssel és az átlagon felüli funkcionalitásukkal tűnnek ki.

Konyha bútor ADELE 2 fehér

Mire kell ügyelni a konyha elrendezésekor?
- ergonómia - a konyhában mindennek a kezünk ügyében kell lennie, ezért gondoljuk át az elrendezés minden részletét; mind a háztartási gépek, edények, mind a fűszerek elrendezése nagyban hozzájárulhat főzési kényelmünkhöz
- munkalapok - ha nem engedhetünk meg magunknak egy nagy konyhát sok munkalappal, használjunk konyhaasztalt vagy praktikus összecsukható munkalapokat, amelyek nem foglalnak sok helyet;
- kicsi, sötét vagy szűk helyiséghez válasszon világos homlokzatú bútorokat (fehér, világosszürke, sonoma tölgy, bézs stb.);
- ha összenyitja a konyhát a nappalival, ne feledje összehangolni a dekorációt a stílussal és a színekkel.

További inspirációt webáruházunkban találhat!