Kategória: Belső dekoráció

Sok ember álma az, hogy külön helyiségben rendezzen be egy gardróbot. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust. Nincs ok aggodalomra. Még ha kicsi is a lakásunk, akkor sem kell feladnunk az álmunkat egy praktikus gardróbszekrényről. A modern elrendezési megoldásoknak köszönhetően könnyedén kialakíthatunk egy további helyet a dzsekik, kabátok vagy szezonális ruhák tárolására - gyorsan és olcsón.

Gardrób egy kis előszobában vagy egy keskeny folyosón

A gardrób - a lakótér méretétől és a személyes igényektől függően - elrendezhető a folyosón. Egy gardróbszekrény, egy panel polccal, valamint egy opcionális cipősszekrény ideálisan funkcionálhat. A Bútorline online áruházban találhatók gardróbszekrények is kisebb lakásokba. Megvásárolhatunk kész bútorkészletet vagy egyetlen elemet egy adott szettből.

Eloszoba Butor Sara 1

Funkcionális és rendkívül elegáns megoldás kis lakásba egy kompakt gardrób tükörrel a MAX M kollekcióból, 90x195x40 cm méretben. A kínálat alacsonyabb modelleket is tartalmaz, például a 101x71x40 cm méretű szekrényt (SMART kollekció).

Eloszoba Butor Max M

A kisebb előszoba terének legjobb kihasználása érdekében érdemes választani egy tágas ruhásszekrényt, amely a mennyezetig ér. Ideális megoldás a 213 cm magas GAMMA tükrös szekrény. Egy ilyen szekrénybe nemcsak a ruhákat helyzhetjük el, hanem a porszívót, vasalót vagy akár a vasalódeszkát is.

Az előszoba elrendezésének lehetővé kell tennie a lakásban való szabad mozgást, ezért érdemes alaposan odafigyelni a tér minden egyes négyzetcentiméterére. Ha az előszobában alkóvok vagy nem funkcionális helyek találhatók, akkor válasszuk a megfelelő méretű bútorokat.

Toloajtos gardrobszekreny Zorba

Kis gardrób a hálószobában

Ha nincs hely a folyosón, elhelyezhetünk egy praktikus tükrös szekrényt a hálószobába. A keskeny szekrényekkel, fiókokkal és akasztóval ellátott hagyományos szekrénymodellek mellett választhatunk beépített szekrényeket, tükröket. Az ANTER 1 kollekció fehér szekrénye tökéletesen kiegészíti a modern hálószoba dekorációt.

Toloajtos gardrobszekreny Vista 200

A tökéletes szekrény olyan, amelyben sok polc és tároló sín található. Az esztétikai értékek szintén fontosak, ezért a Bútorline kínálatában nem hiányoznak olyan modellek sem, amelyek szemet gyönyörködtetőek, de nem hivalkodóak.

Mit érdemes figyelembe venni, ha egy kisebb helyiségbe vásárol szekrényt?

Az adott modell méretei és esztétikája kulcsszerepet játszanak. Ne felejtsük el, hogy az egyszerű trükköknek köszönhetően optikailag nagyíthatja és világosíthatja a belső teret. Csak használja a tükröket és az élénk színeket, például a fehéret, bézst és a szürkét.

Elszoba Butor szett Top

A Bútorline online áruház olyan hely, ahol divatos és olcsó, legjobb minőségű anyagból készült szekrényeket találhat. Ennek köszönhetően garantáljuk, hogy sok éven át szolgálják Önöket.

Praktikus szekrényt keres egy kisebb belső térbe? A Bútorline csapata szívesen segít kiválasztani a tökéletes elrendezési megoldást.