Kategória: Belső dekoráció

Nehéz elképzelni egy nappalit kényelmes kanapé nélkül. Azon pihenünk, ücsörgünk a barátainkkal, sőt gyakran dolgozunk is. A funkcionálisan kinyitható sarokkanapé ideális hely az alváshoz, mivel kisebb lakásokban a nappali gyakran hálószobaként is működik.

Melyik kinyitható sarokkanapét válasszuk?

Az alvásfunkcióval ellátott sarokkanapénak kényelmesnek, kellemesnek és praktikusnak kell lennie. Hol találhat ilyet? A Bútorline.hu webáruház nagy U-alakú sarokkanapékat és kisebb kárpitozott kanapékat kínál, amelyek kiválóan alkalmasak kisebb lakásokba és stúdiókba is. Még akkor is, ha minden nap a hálószobában alszunk, a kanapé kényelmesnek bizonyulhat, amikor vendégeinket szállásoljuk el.

Sarok kanape Capri

A Bútorline áruház kényelmes sarokkanapék széles választékát kínálja, valamint vintage stílusú designer kanapékat vagy elegáns, steppelt kanapékat.

A "Oslo" és a "Form" modellek optimális megoldást jelentenek mindazok számára, akik korlátozott hellyel rendelkeznek. Mindkét kanapé kompakt méretű. Úgynevezett "sziget"-tel vannak ellátva, ahol kényelmesen fekhet, miközben olvas vagy kedvenc sorozatát nézi.

Sarok kanape Oslo 7

Sarok kanape Form

A kinyitható U alakú sarokkanapék nagyszerűen mutatnak a tágas és nagy belső terekben - ideális nagy családok számára. Általában funkcionális ágyneműtartóval vannak felszerelve. Néhány modell (pl. A "Florida" sarokkanapé) nemcsak szigettel és puha párnákkal rendelkezik, hanem bár kialakítással is - ez egy kis pult, amelyre akár egy csésze teát vagy egy pohár bort is elhelyezhet.

Hová helyezze el a sarokkanapét?

Amennyiben alvásfunkcióval rendelkező sarokkanapét keres, ne csak a kinyitása előtti és utáni méretekre, hanem a bal és jobb oldalira is ügyeljen. Ennek köszönhetően tökéletesen helyezhetjük el a bútorokat a belső méreteknek és specifikációknak megfelelően. Fontos szempont, hogy a kanapénak nem kell a szoba sarkában lennie. Ha egy nagy nappalink van, a kanapét bárhová, különböző szögekbe állíthatjuk. A sarokkanapé nagyon gyakran áll középen, elválasztva a nappali (ülő) részt a konyhától és az étkezőtől.

Klasszikus teljes szépségében

Az alvásfunkcióval rendelkező sarokkanapé olyan tartozéka otthonának, amely nélkül nehéz meglenni. Nem csoda, hogy a modern bútorgyártók szeretik a kanapékat! Hisz éppenezek teszik lehetővé, hogy néhány pillanat alatt elrendezze a TV-vel, kandallóval vagy üvegezett télikerttel szembeni teret. Semmihez sem fogható, amikor kinyújthatja lábait egy kényelmes kanapén és megcsodálhatja a kandalló tüzét vagy az ablakból nyíló nagyszerű kilátást!

A Bútorline áruházban kiváló minőségű, különböző színű és formatervezésű sarokkanapékat talál, amelyek minden belső stílussal harmonizálnak. Állítható sarokkanapét keres a nappaliba minimalista, skandináv vagy klasszikus stílusban? Javasoljuk, hogy tekintse meg a Bútorline.hu webáruház széles választékát. A kiváló kivitelezés mindig kéz a kézben jár vonzó áron!