Kategória: Belső dekoráció

Egy nagyvárosi bérház stílusú nappaliról álmodik? A minimál és modern városi trendek a modern belsőépítészet sok kedvelőinek ízlését elégítik ki. A nappalik elrendezése dizájner bútorokat és kiegészítőket, semleges színpalettát, energikus színárnyalatot, valamint funkcionális térfejlesztési megoldásokat tartalmaznak. Hogyan lehet meghaladni a minimalista modern városi stílust? Olvasson tovább!

Esztétikai kavalkád

A városi stílust nem lehet merev keretek közé szorítani. Ebben rejlik az ereje. Ha nagyvárosi hangulatú nappalit rendezünk be, bátran használhatunk különféle irányzatokból és konvenciókból származó elemeket. Találhatunk itt loftlámpákat és betonfalakat, csillogó kiegészítőket, vagy öko és urban jungle elemeket. Ezt követve a felhasznált anyagok tekintetében sincs korlátozás – az időtlen fa, fém, kő, tégla, műanyag és üveg tökéletes lesz.

Érdemes a multifunkcionális bútorokra koncentrálni – főleg, ha kis szobánk van. Itt az egyszerű formájú modellek működnek, beleértve a moduláris készleteket, amelyek bármilyen konfigurációban beállíthatók. A Mebline.hu webáruház egyik ajánlata a CALABRIA fali egység magasfényű előlappal. A fekete-fehér elrendezés az időtlen elegancia szinonimája. Erős színárnyalattal megtörhető például sárga, narancssárga vagy lila dizájn műanyag székkel (pl. K201 modell).

Nappali bútorok CALABRIA 4

Étkezőszékek / Szék K201 sárga

Figyelmet érdemel a minimalista LED világítású HEKTOR fali egység is, mely fantasztikus dísze lesz a médiafalnak. A szürke, fényes homlokzatú SOHO bútorok egy kis nappaliban is jól működnek. Ötvözik a városi esztétikát az ipari stílussal. A készlet egy vitrinből, egy fali polcból és egy tágas RTV komódból áll. Az egész masszív laminált bútorlapból készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

Nappali bútor HEKTOR 1 fehér fényes

Nappali szekrénysor SOHO 1F fehér / szürke fényes

A fából készült bútorok, illetve a fa elemekkel ellátott bútorok, mint például a WERSA rendszerbútorok tökéletesek a városi elrendezéshez. Az előlapok visszafogott, fehér és szürke színei fabetétekkel kiegészítve skandi típusú elrendezésben is tökéletesek lesznek. Egy kicsi, szűk és/vagy sötét belső térben azonban tökéletes lesz egy modern fehér ALANI fali egység, aranytölgy árnyalatú dekoratív betétekkel. A fehér optikailag világosabbá, valamint könnyedebbé teszi a teret (a felfüggesztett vitrineket finom LED világítással célszerű ellátni).

WERSA 2

Modern fali egység ALANI XL Fehér / Arany tölgy

Lazítson stílusosan

Milyen bútorokat válasszunk a pihenőtérbe? Ide helyezzük el majd a dizájnos kanapékat és a többfunkciós sarokkanapékat. Az egyik javaslat a SZAFIR 2 személyes kanapé - egy rendkívül állítható, kompakt méretű bútor. A minimalista kialakítás sokféle városi elrendezéshez alkalmassá teszi.

Kanapé SZAFIR 2 Sudan 2716

Praktikus megoldás lesz a többfunkciós VIS kihajtható sarok is, amelyet tartós, kellemes tapintású szövet borít. A bútor ágyneműtartóval, steppelt háttámla párnákkal, fa lábakkal és praktikus zsebekkel van ellátva a kanapé oldalán. A stílusos nappalit érdemes kiegészíteni szemet gyönyörködtető kiegészítőkkel - dizájnos dohányzóasztallal, fémlámpával, bekeretezett grafikákkal vagy nagyvárosi panorámát bemutató fotókkal.

Sarok kanapé VIS

A Bútorline.hu online áruházban a különböző stílusú belsőépítészeti bútorok széles választéka található. Meghívjuk Önöket webáruházunkba!