Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

TV szekrények

82 600 Ft
78 470 Ft
-5%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
78 470 Ft
Mennyiség
85 000 Ft
80 750 Ft
-5%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
80 750 Ft
Mennyiség
85 000 Ft
72 250 Ft
-15%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
72 250 Ft
Mennyiség
85 000 Ft
56 950 Ft
-33%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
56 950 Ft
Mennyiség
82 600 Ft
78 470 Ft
-5%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
78 470 Ft
Mennyiség

Modern TV állványok

A TV-s komód a nappali alapfelszereltsége. A stílusos TV-állvány nemcsak házimoziját mutatja be, hanem a berendezés kényelmes használatáról és biztonságos tárolásáról is gondoskodik. A szekrényekben, fiókokban kis elektronikai eszközöknek van hely, a nyitott polcokon pedig elrendezheti kedvenc CD-gyűjteményét. Javasoljuk, hogy tekintse meg webáruházunk teljes kínálatát!

A modern TV-állványok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Az egyedi modellek harmonizálnak az aktuális belsőépítészeti trendekkel. Fehér, felfüggesztett, fémvázon - a komódok választéka óriási. Könnyen megtalálja a tökéletes bútordarabot a belső tér sajátosságaihoz és a felhasználók egyéni preferenciáihoz. Van kérdésed? Javasoljuk, hogy tekintse meg a Butorline.hu teljes kínálatát!

A médiafal elrendezése a nappaliban

Fehér TV komód, lécekkel, natúr fa színben, esetleg padláson? Mindegyik megkülönbözteti a részletekre való odafigyelést, az állíthatóságot, és mi több, rengeteg tárhelyet kínál. Külön figyelmet érdemelnek a fémkeretes szekrények - ideális megoldás az ipari stílusú belső terekhez, de nem csak hozzájuk. Tehát ha elegáns nappali bútort keres, tekintse meg kínálatunkat.

Itt találod többek között:

  • fehér TV komód
  • TV komód lécekkel
  • függő TV szekrény
  • fekete TV szekrény
  • tetőtéri TV komód
  • klasszikus TV szekrény
  • TV szekrények LED világítással
  • TV komódok
  • csillogó TV komódok és még sok más!

Funkcionális és elegáns TV komód

Egy praktikus TV-állvány a médiafal egyedi dísze lesz. Jól használható hálószobában vagy tinédzser szobájában is. Itt a skandináv, a vintage, a városi dzsungel és a modern klasszikus stílusok ihlette modelleket találhat. Mindegyik túléli a sokéves használatot, és megőrzi kifogástalan megjelenését. Elegáns kanapéval, kényelmes fotellel és dohányzóasztallal jól mutatnak.

Lenyűgöző médiafallal rendezi be nappaliját? Tekintse meg a neves bútorgyártók modern TV komódait. A Butorline.hu alacsony árakat és vonzó részletfizetést kínál. Biztosítjuk a rendelések hatékony feldolgozását és a gyors szállítást is. Meghívjuk Önt!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!