Szállítás

A szállítást általában a rendelés dátumától számított 2 - 5 héten belül teljesítjük, egyedi bútorok (kárpitozott, asztalok, fotelek vagy külön megrendelések) esetén 3 - 6 hét a szállítási idő.

A bútorokat saját járművel szállítjuk, garantálva a 100%-os biztonságot.

A szállítási díj függ a megrendelt termékek értékétől.

 

Szállítás

Szállítás

 

Hogy történik a szállítás?

A szállítás előtti napon kapcsolatba lépünk Önnel és tájékoztatjuk a hozzávetőleges szállítási időről, hogy felkészülhessen az átvételre.

Mivel a sofőr általában több megrendelést is kiszállít egy adott napon, szeretnénk Önt arra kérni, hogy az általunk meghatározott időpontban vegye át a bútort és biztosítson egy személyt a bútor bevitelére az alábbi esetekben:

- gardróbszekrények, asztalok és székek esetében + 1 személy

- olyan termékek, mint a beltéri bútor, fal, szekrények, hálószoba bútor, kárpitozott bútor (nagyobb méret vagy megrendelés esetén) legalább + 2 személy

- Fontos: A sofőr nem köteles segíteni a bútorok beszállításában. A szállítási költségek nem tartalmazzák az első zárható ajtóig történő szállítást

 

STANDARD+ szolgáltatás (Segítség a bútorok szállításakor)

Kézbesítéskor ajánljuk megrendelése biztonságos szállítását a megadott címre - lakása/háza bejárati ajtajáig.

Mivel nem mindenki tud segéderőt biztosítani szállításkor, ezért ajánljuk Önnek ezt a kiegészítő szolgáltatást.

Az említett Standard + szolgáltatást a gépjárművezető nyújtja a szállítás során a vevő által biztosított egy vagy két személy jelenlétében (kizárólag a lakás/ház első zárható ajtajáig).

Kérjük, ne felejtsen el segíteni a gépjárművezetőnek a beszállításkor, mivel egyedül nem tudja elvégezni a bútorok nagysága és súlya miatt.