Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Általános Szerződési Feltételek

Rendelés véglegesítése előtt kérjük, tanulmányozza át az online vásárlással kapcsolatos tudnivalókat. Az Általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) elfogadásával a Fogyasztó tudomásul veszi webáruházunk szabályzatát és rendelkezéseit.

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

NIVISCA HU Kft.

2623 Kismaros, Asztalos János utca 3.

Cégjegyzékszám: 13-09-232866

Adószám: 29230725-2-13

Közösségi adószám: HU29230725

számlaszám: OTP bank

11740054 - 24062983 - 00000000

IBAN: HU91117400542406298300000000

Kirendeltség: Hlavná 34, 94301 Párkány (Štúrovo), Szlovákia

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 20 273 0605, +36 20 280 9137

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás munkanapokon: 08:00 - 16:00

A honlapon megkötött szerződésekre a szerződéskötés idején érvényben lévő ÁSZF érvényes.


Általános tudnivalók

A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.butorline.hu weboldalon keresztül történik.

A Bútorline online áruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

Termékek, szolgáltatások

A webáruház egyedi bútorokat és garnitúrákat értékesít, illetve szállít házhoz a Fogyasztók részére.

A bútorok adatlapja tartalmazza a főbb jellemzőket. A szövetekről, és bútorokról készült fotók csak illusztrációk. Színbeli, illetve árnyalati különbségek előfordulhatnak. A pontos színekről kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal.

A bútorok csak az összeszereléshez szükséges csavarokat tartalmazzák, a falra rögzítéshez szükséges tartozékokat külön kell megvásárolni.

Minden méret cm-ben értendő. Mérettűrési határ +/- 5 cm.

A bútor méretei kis mértékben változhatnak (+/- 5% eltérés).

Az új matrac 2 cm-ig terjedő deformációja normális jelenség, és nem minősül gyártási hibának.

A NIVISCA HU Kft. fenntartja a jogot, hogy a kínált modelleken műszaki és kiviteli változtatásokat hajtson végre azok általános jellegének megváltoztatása nélkül, továbbá, hogy a termékeket kivonja az értékesítésből.

A termékek mellett elhelyezett fotók a rajtuk feltüntetett modellek bemutatására szolgálnak. A monitor beállításaitól függően a színek kissé eltérhetnek a valóságtól.


Megrendelés

A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, az ÁSZF elfogadásával, a Kosár tartalmának megrendelése ikonra kattintás megerősítésével jön létre.

Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben visszaigazoljuk.

Az Internet-szolgáltatás minőségéből vagy hiányából, az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek miatti teljesítetlen megrendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Ilyen esetben telefonon javasolt tisztázni a problémát.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a Fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.


Árak

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett bruttó ár, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A webáruházban olvasható adatok a gyártók által megadottak alapján történnek felvételre, az elírás, tévedés jogát fenntartjuk!


Fizetés, számla, szállítás

A fizetés készpénzben, utánvéttel történik az áru kiszállításakor. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A Szolgáltató legkésőbb a megrendelt termékeknek a Fogyasztó által történt átvételekor a kifizetés igazolására számlát ad a Fogyasztó részére.

A szállítás pontos időpontjáról a Szolgáltató a Fogyasztót egy munkanappal korábban telefonon értesíti. A bútorokat lapra szerelt állapotban szállítjuk.

A teljes vételárat a Fogyasztó a kiszállítást végző és a Szolgáltató által megbízott fuvarozó részére fizeti meg a termék átvételekor. A szállítólevél aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik. Ennek megfelelően a Szolgáltatónak utólag, színbeli, mennyiségi és sérülésre vonatkozó reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Előfordulhat, hogy a kiszállítás rajtunk kívül álló okokból (pl. útviszonyok, baleset, időjárási okok, vis major) az előzetes értesítés ellenére meghiúsul. Ilyenkor a lehető leghamarabb tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, és a kiszállítást a következő lehetséges időpontban ismét megkíséreljük. A Fogyasztó természetesen ezt nem köteles megvárni, és úgy dönthet, hogy eláll a vásárlástól.

A szállítással kapcsolatos tudnivalók részletes ismertetését a Fogyasztó a weboldal alján a "Szállítás" címszóra kattintva találja. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.


Garancia, szavatosság

Termékeinkre 24 hónapos garanciát vállalunk (amennyiben a gyártó nem biztosít ennél hosszabbat). A garancia a vásárlás napjától érvényes. A garancia kiterjed a termék minőségének bármely sérülésére, amely a gyártó vagy a szállító hibájából fakad. A termék természetes használatból adódó kopása, értékcsökkenése, tulajdonságainak változása nem minőségbeli hiányosság.

Garanciális csere esetén kérjük, hogy a hibás vagy sérült terméket fényképezze le és küldje el a webáruház email címére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A szavatosság érvényességének feltételei:

- A bútor összeszerelése során a vevő követi a bútor összeszerelésére vonatkozó utasításokat.

- A terméket rendeltetésszerűen használták és kezelték.

A Fogyasztó elveszíti az ingyenes garanciához való jogát a következő esetekben:

- Amennyiben nem tartotta be a bútor összeszerelésére és szállítására vonatkozó utasításokat.

- A termék a vevő hibájából kifolyólag sérült.

- A hiba a vásárlás pillanatában fennállt, a Fogyasztónak erről tudomása volt (pl. értékcsökkentett termék).


Panaszkezelés menete

Amennyiben bármilyen problémája, észrevétele van a megvásárolt termékkel kapcsolatban, e-mailben szíveskedjen jelezni, képekkel alátámasztva a termékkel kapcsolatos problémáját, mivel a gyártók is kérik tőlünk a bútor hibájáról készült képeket.

Reklamáció esetén kérjük lefotózni a dobozokon/csomagoláson levő címkéket a könnyebb azonosítás érdekében és e-mailben elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Panasza online is benyújtható: http://www.panaszok.butorline.hu

Panaszküldés után munkatársunk maximum 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és ismerteti a lehetőségeket.


A vásárlástól való elállás joga

A Fogyasztó jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét e-mailben vagy telefonon jelezheti.

Online vásárlás esetén a vásárló az áru átvételétől számított 50 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

A vételár visszafizetését csak a használatba nem vett, hiánytalanul, sérülésmentesen, sértetlen csomagolással visszaszolgáltatott termékek esetén teljesítjük.

A bútor összeszerelése előtt kérjük, figyelmesen vizsgálja meg azt: elégedett-e annak színével, minőségével, mivel nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket egyszer már összeszereltek.

Amennyiben elégedetlen a termékkel, és még nem kezdte meg az összeszerelést, tegye vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárja vissza a dobozt.

Amint a bútor visszaérkezik hozzánk, és megbizonyosodtunk róla, hogy semmilyen garanciára vonatkozó szabály nem sérült, 72 órán belül visszautaljuk a bútor árát az Ön által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a Fogyasztónak kell viselnie.

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 50 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.

Az 50 napos visszaküldési lehetőség nem vonatkozik az egyedi megrendelésre készült, egyértelműen a vevő egyedi igényeinek megfelelően előállított termékekre (kárpitozott bútorok).

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek. Közös megegyezés hiányában a Felek a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választott bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.


A tulajdonjog fenntartása

A teljes vételár kifizetéséig a termék(ek) a Szolgáltató tulajdonában marad(nak).


Egyéb fontos rendelkezések

Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak. A Polgári törvénykönyv, valamint a kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók.

1. a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény

2. a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény

3. a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet

4. a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!