Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

A BÚTORLINE áruház tökéletes hely mindazok számára, akik értékelik az otthoni kényelmes vásárlást. Magas minőségű bútorok széles választékát kínáljuk, amelyet modern tervezési vonal és kiváló kivitelezés jellemez.

Az áruházat néhány évvel ezelőtt hoztuk létre, reagálva a modern fogyasztó igényeire, aki elvárja a teljes vásárlási szabadságot és kényelmet, valamint a kiváló minőségű termékeket, mindezt vonzó áron. Áruházunknak köszönhetően képesek vagyunk mindezen szempontok figyelembe vételével megfelelni az elvárásoknak.

Meggyőződésünk, hogy kínálatunk lehetővé teszi, hogy megtalálja a megfelelő termékeket otthona minden szobájába, valamint irodájába. Javasoljuk, hogy tekintse meg a weboldalon bemutatott összes kínálatot.

Itt megtalálja a termékek teljes leírását fotóval illusztrálva, amely lehetővé teszi, hogy megismerkedjen az általunk kínált bútorok széles választékával, méreteivel, elérhető színeivel, az elemek lehetséges kombinációival és áraival.

Biztosak vagyunk benne, hogy talál kedvére való terméket áruházunkban!

Rólunk

Sikereinket kezdettől fogva meg akarjuk osztani azzal a környezettel, amelyben dolgozunk.

Meggyőződésünk, hogy a helyi tevékenységek támogatása jelentős hatással van vállalatunk minőségére és működésére.

Rólunk

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!