Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Stílusos gyerekszoba

A gyerekszoba a sokszínűség birodalma. Lesz hol játszani, tanulni, megnyugodni, valamint teret találni a társakkal. Az ilyen típusú belső tér a nappalit egy hálószobával ötvözi, és elrendezése gyakran igényel egy kis kreativitást, hogy vonzóvá tegye a fiatal felhasználót. Ha tehát gyerekszobát rendez, felújítást tervez, vagy ötletet keres a testvérek által közösen használt helyiségre, mindenképpen látogasson el a Butorline.hu e-áruházunkba. Fantasztikus bútorokat kínálunk a legfiatalabbak számára, amelyek vonzó színekkel, a részletekre való odafigyeléssel és a több évesek használatának kényelmével tűnnek ki.

Kínálatunkban megtalálhatóak kész bútorkollekciók is, melyek tökéletes ötletet jelentenek a gyors belső tér átalakításához. Kényelmes ágyakat, gyerekmatracokat és tárolóbútorokat kínálunk, melyek nélkül nem tud meglenni. A gyerekszobában legyen hely a játékoknak. Hasznosak lesznek a polcok, szekrények és fiókok, valamint a fából készült ládák vagy egyéb tárolórekeszek, ahol a gyermek hozzáférhet kedvenc játékaihoz, társasjátékaihoz és egyéb apróságokhoz. Elegáns, minőségi anyagokból készült gyermek komódokat és polcokat ajánlunk.

Fából készült emeletes ágyakat is kínálunk – nagyszerű lehetőség egy testvér szobájába (különösen, ha korlátozott a hely). A kínálatunkban található modellek kiegészítik a modern és a klasszikus szobadekorációt, és mindenekelőtt kényelmes alvási körülményeket biztosítanak a gyermekek számára. A keret alatt fiókok találhatók az ágyneműk, játékok, szezonális ruhák és egyéb tárgyak tárolására. Egyágyas szobában jól használható egy egyszemélyes faágy puha matraccal vagy egy kompakt kihajtható kanapé konténerrel. Javasoljuk, hogy tekintse meg ajánlatunkat!

Modern bútorok egy kisgyermek szobájába – minden a maga helyén

A megfelelően összeillesztett gyerekbútorok nem csak jól néznek ki, hanem megkönnyítik a szoba rendben tartását is. Hasznosak a szekrények, szekrények, polcok, rekeszek, fiókok, amelyek nélkül a gyerkőc nem mehet sehova. Minden értékes ajándéktárgyat, műalkotást, figuragyűjteményt és egyéb csecsebecsét biztonságos helyen kiállíthat. Az alacsony komódok, szekrények és könyvespolcok azt jelentik, hogy a gyermek önállóan használhatja őket. Figyelemre méltóak a kompakt éjjeliszekrények és az ergonomikus gyermekszékek is, amelyek minden kisgyermek szobájában hasznosak.

Az íróasztal is fontos szerepet játszik – lehetőleg egy fiókos és/vagy szekrényes. A kis bútordarab könnyedén elhelyezhető bárhol a gyerekszobában (például az ablak alá vagy a szoba sarkába). Finom pasztell árnyalatokban vagy energizáló színekben kínálunk fa modelleket, amelyek kreativitásra és szórakozásra ösztönöznek. A Butorline.hu oldalon teljes felszerelést talál egy gyerekszoba számára, amely kétségtelenül tetszeni fog a legkisebbeknek.

E-shopunk egyik ajánlata a CESAR egyedi gyerekbútor kollekció, melyben egyedi ház alakú komódok, "lépcsős" polcok, tágas gardróbszekrények (sarokakkal is), valamint akasztós polcok, pelenkázó asztalok, gyerekszekrények találhatók. táblázatok és sok más elem. Az időtlen fehér finom pasztellel és a CESAR bútorok egyszerű dizájnja egyaránt tökéletessé teszi a kollekció termékeit modern és klasszikus elrendezésekhez egyaránt.

A különféle ajánlatok között megtalálja:

 • fehér gyerekbútor
 • modern bútorok gyerekszobába
 • fából készült bútorok gyerekeknek
 • kész kollekciók gyerekszobába
 • modern komód gyerekeknek
 • gyermekszékek
 • gyermekágyak
 • íróasztalok gyerekeknek
 • emeletes ágyak
 • gyermek matracok
 • polcok gyerekeknek
 • gyerek kanapék
 • éjjeliszekrények gyerekszobába
 • gyermek szekrények
 • függő polcok
 • puffok és még sok más

Olcsó bútorok gyerekszobába – csak a Butorline.hu oldalon

A gyerekszoba egyedülálló hely, tele színekkel és sokszínűséggel. A praktikus bútorok megkönnyítik gyermeke számára a rendtartást. E-shopunkban különböző ízlésnek megfelelő modelleket talál. Függetlenül attól, hogy melyik stílust választja, egyedi, modern és klasszikus gyerekbútorokat talál, amelyek jó, mechanikai sérüléseknek ellenálló anyagokból készültek.

A modern skandináv stílus kedvelőinek, valamint a hangulatos belsőépítészet kedvelőinek ajánljuk a gyönyörű CARA gyermekbútorokat sarkvidéki fehér színben, Wotan tölgy árnyalatú betétekkel. Mindezeket a javaslatokat és még sok mást megtalál a Butorline.hu oldalon! Van kérdésed? Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal. Szívesen adunk minden választ. Meghívjuk Önt!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!