Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Kényelmes székek gyerekeknek

A gyerekszékek csak egy a legkisebbeknek szentelt webáruház ajánlataink közül. Gyermekszobákba a legjobb minőségű bútorokat kínáljuk, amelyek kényelmes feltételeket biztosítanak a gyermekek számára a pihenéshez, játékhoz és tanuláshoz. A Butorline.hu kollekciója rengeteg tervezési inspirációt tartalmaz, melyekben az érdekes színkombinációk, a gondosan kidolgozott részletek és a szokatlan formák a főszerep. Itt mindenki talál magának valót - a modern belsőépítészeti megoldások szerelmesei és a klasszikusok hívei egyaránt.

A kínálatunkban található gyermekszékek jó, sérülésálló anyagokból készülnek. Erős műanyagból, ökobőrből vagy fémből készült fa modelleket kínálunk. Az ilyen típusú bútorok általában valamivel kisebbek, mint az étkezőben található szokásos székek. Ez sokkal kényelmesebbé és mindenekelőtt biztonságosabbá teszi a használatukat több éves gyermekek számára.

Kényelem és biztonság - gyerekszoba bútorok

Az íróasztalhoz vagy asztalhoz való gyermekszékek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy szabadon rajzoljanak, tanuljanak és játsszanak. Kis méretüknek köszönhetően nem foglalnak sok helyet a szobában. Könnyen átrendezhetők, a gyerekszoba elrendezését gyermeke aktuális igényeihez igazítva. Különböző színekben mutatjuk be a modelleket, beleértve az időtlen fa gyermekszékeket is. E-shop weboldalunkon többek között megtalálja:

  • gyermekszékek az asztalhoz
  • gyermek asztali székek
  • műanyag gyerekszékek
  • forgószékek gyerekeknek
  • fehér gyerekszékek és még sok más

Funkcionális gyerekszékek - csak a Butorline.hu-n!

A gyermekszékek tökéletesen kiegészítik a hangulatos skandináv, provence-i vagy klasszikus stílusban díszített gyerekszoba elrendezését. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek széles választéka megkönnyíti egy egyedi szoba kialakítását, ahol pihenhet, játszhat és tanulhat. Ez a bútortípus óvodába, bölcsődébe és játszószobába is tökéletes.

Kényelmes belső teret rendez egy gyereknek? Vagy talán praktikus gyerekszéket keres az étkezőasztalhoz? Versenyképes áron elegáns modelleket talál a Butorline.hu oldalon. Garantáljuk a minőségi bútorokat neves gyártóktól. Részletre történő vásárlást is kínálunk – otthonról való távozás nélkül. Javasoljuk, hogy tekintse meg webáruházunk teljes kínálatát.

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!