Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Elkötelezettek vagyunk magánéletének védelme és tiszteletben tartása mellett. Ennek az oldalnak az a célja, hogy elmagyarázza, a weboldalunk látogatása során hogyan gyűjthetünk Önről információt és miképpen használhatjuk fel. Az így kapott információk valamennyi felhasználását az ebben a nyilatkozatban meghatározott alapelvek és gyakorlatok szabályozzák.

Összefoglaló:

Weboldalunk használatával hozzájárul ahhoz, hogy cookie-kat állítsanak be, hacsak nem módosítja az adatvédelmi beállításokat.

Minden olyan webhasználati statisztika, amelyet összegyűjtünk, mint például, hogy mely oldalak a leglátogatottabbak a webhelyen, névtelenek. Webhelyünkön van néhány közös megosztási eszköz, melyet a Google és a Facebo.

Ha információit ezen a webhelyen található űrlapon keresztül küldi el nekünk, hozzájárul ahhoz, hogy ezeket az információkat a fent ismertetett módon használjuk fel. Az oldalon található űrlapokon keresztül megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és soha nem osztjuk meg harmadik féllel, kivéve a nevünkben eljáró adatfeldolgozókat szolgáltatásaink biztosítása érdekében.

Engedélyezze és tiltsa le azokat a cookie-kat, amelyeket a webhelyek használnak az Ön beállításainak nyomon követéséhez:

Firefox

Opera

Chrome

Internet Explorer

Safari

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!