Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Modern bútorok a kertbe, teraszra, erkélyre

A kerti bútorok kora tavasztól őszig használhatók. Pótolhatatlanok grillezéskor, baráti találkozók alkalmával a természet ölében, és a kertben játszó gyerekek körében. Minden szabad levegőn töltött nyaralást kellemesebbé tesznek. Üzletünkben modern, kültéri használatra szánt teraszbútorokat talál, amelyek ellenállnak az esőnek, szélnek, UV sugárzásnak és a hirtelen időjárás-változásnak. Ne várja meg a tavaszt, inkább tekintse meg a Butorline.hu ajánlatát most!

Készüljön fel a nyári szezon nyitására. Bemutatjuk a kerti kanapékat és foteleket, valamint a káros hatásoknak ellenálló, tartós anyagokból készült padokat, asztalokat. Az egyik javaslat a GARDENO bútorkollekció. Választhat kész összeállítást, vagy elkészítheti sajátját. A kanapék és fotelek puha ülésekkel és háttámla párnákkal vannak felszerelve. A modern szövetminta sok kerti elrendezéshez passzol. A fémvázas bútorok jól használhatók teraszon vagy erkélyen is.

Stílusos bútorok a teraszra és a kertbe

Itt is találhat elegáns, kisméretű kerti bútorokat, amelyek remekül mutatnak egy kis teraszon vagy erkélyen. Könnyen tisztán tarthatja őket. A felhasznált anyagok ellenállnak a szennyeződéseknek és a sérüléseknek. A GARDENO kerti fotel kis méretének köszönhetően kiegészíti az erkélydekorációt, az ugyanebből a kollekcióból származó széles kanapé pedig tökéletes lesz egy nagyobb teraszhoz vagy egy kerti pavilonhoz.

A Butorline.hu számos különféle ajánlata között megtalálja:

  • modern kerti bútor kollekciók
  • kerti kanapék
  • kerti fotelek
  • kerti asztalok
  • kis asztalok az erkélyre
  • teraszbútor technoratánból
  • kerti sarkok és még sok más

Elegáns és olcsó kerti bútor - csak a Butorline.hu oldalon

A kerti bútorok elválaszthatatlanok a zöldövezetben eltöltött pihentető pillanatokhoz. Megkönnyítik a kerti lakomázást nagyobb csoportokban. Lehetővé teszik a pihenést egy nehéz nap után. A kínálatunkban megtalálható modellek harmonizálnak az aktuális trendekkel, valamint tökéletesen illeszkednek a kortárs kertépítészetbe. Ha tehát egyedi bútorokat keres vonzó áron, tekintse meg kínálatunkat!

Nálunk rengeteg inspirációt és ötletet találhat terasza, erkélye és kertje díszítéséhez. Olcsó kerti bútorokat kínálunk, amelyek állíthatóságukkal és funkcionalitásukkal tűnnek ki. Válasszon hozzájuk szemet gyönyörködtető kiegészítőket - lámpákat, fényfüzéreket, virágokat és növényeket dekoratív cserépben, hogy egyedülálló hangulatot teremtsen a kikapcsolódáshoz. Üdvözöljük a Butorline.hu oldalon!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!