Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Modern kerti sarkok

A kerti sarok a terasz vagy kerti felszerelés elengedhetetlen eleme. Nélkülözhetetlen családi szabadidős kikapcsolódáshoz vagy baráti grillezéshez. Optimálisan illeszkedjen a terasz vagy kerthelyiség méretéhez, ezért a Butorline.hu webáruház elegáns bútorokat kínál különféle méretekben. A kompakt sarokkanapé még egy kis teraszon is jól működik, kényelmes feltételeket biztosítva a szabad ég alatti pihenéshez.

A kert sarkai ki vannak téve a változó időjárási viszonyoknak, beleértve az esőt, az alacsony hőmérsékletet, a szél és az UV sugárzást. A kültéri használatra szánt kerti bútorok innovatív anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a tönkremenetelnek, a fakulásnak és a kopásnak. Nem félnek a nedvességtől, így nyáron nem kell minden alkalommal elrejteni a sarokkanapét. Egy múló eső biztosan nem árt neki. Érdemes azonban emlékezni a párnák és a puha ülések eltávolítására, ha az időjárás várhatóan megszakad, hogy ne ázzanak el.

Stílusos kerti sarkok

Elegáns kerti sarokkanapék, többek között: strapabíró technorattanból készültek, évekig szolgálnak, miközben megőrzik kifogástalan megjelenésüket. Tartósak és ugyanakkor könnyűek. Különféle színekben kínálunk sarokkanapékat - bézs, fehér, fekete, barna, szürke. Mitől tűnnek ki? Modern dizájn és átlagon felüli funkcionalitás. Hiszünk abban, hogy segítségünkkel hatékonyan rendezhet be egy egyedülálló szabadtéri relaxációs zónát az egész család számára.

A Butorline.hu e-shop weboldalon többek között megtalálja:

  • modern L alakú kerti sarkok
  • vízálló kerti bútor
  • olcsó kerti sarkok többféle színben és méretben
  • funkcionális technorottán sarkok
  • kis sarokkanapék teraszra vagy erkélyre

Modern és olcsó kerti sarokkanapék - csak a Butorline.hu oldalon

A Butorline.hu oldalon olcsó kerti sarokkanapékat találhat, akárcsak más kültéri bútorokat. A technoratánból készült sarokkanapé télikertbe is tökéletes, ahol egész évben magas a páratartalom. Az elegáns dizájnt az elrendezés karakteréhez illesztheti. Kényelmesen elhelyezheti vendégeit, dolgozhat vagy egyszerűen csak pihenhet egy hosszú nap után.

Relaxációs területet rendez a teraszon, erkélyen vagy kertben? Tekintse meg cégünk kínálatában elérhető kerti sarkokat. A kollekciót folyamatosan bővítjük neves beszállítók új termékeivel. A nedvességgel, napsugárzással és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás csak egy a Butorline.hu oldalon bemutatott kerti bútorok számos előnye közül. Javasoljuk, hogy tekintse meg a teljes választékot!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!