Ingyenes szállítás 250 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Modern emeletes ágyak

A strapabíró anyagokból készült emeletes ágy évekig kitart, kényelmes használatot és funkcionalitást biztosítva. Különösen alkalmas kis helyekre, például gyermek- vagy tinédzserszobába. Tökéletesen illeszkedik a modern vagy klasszikus belsőépítészetbe. Megkönnyíti a kis szoba elrendezését a testvérek számára, és ami a legfontosabb, kényelmes pihenést és egészséges alvást garantál.

A fából készült emeletes ágyak páratlanok, ha egy kis gyerekszoba berendezéséről van szó. Az ilyen típusú bútorok masszív felépítése teljesen biztonságossá teszi használatukat. Webáruházunkban megbízható gyártók emeletes ágyainak széles választékát találhatja meg. Mindegyiket a részletekre való odafigyelés és az egyedi esztétika jellemzi. Javasoljuk, hogy tekintse meg ajánlatunkat!

Funkcionális gyerekszoba

Az emeletes ágy megbízható megoldás egy kis lakásba. Lehetővé teszi egy szoba kényelmes megosztását egy másik személlyel, ugyanakkor nem foglal sok helyet a belső térben. Figyelemre méltóak a stílusos, íróasztallal ellátott emeletes ágyak is. Ez a modell egyesíti a hálószoba és a dolgozósarok előnyeit. Kis gyerekszobában és tinédzserek birodalmában egyaránt jól fog működni. Az évek óta nagyra értékelt "dupla padló" különféle modelljeit megtalálja online bútoráruházunk kínálatában.

A Butorline.hu oldalon többek között bemutatjuk:

  • emeletes ágy gyerekeknek
  • modern emeletes ágy íróasztallal
  • emeletes ágyak fiókos ágynemű
  • emeletes ágy egy gyermek számára
  • funkcionális ifjúsági emeletes ágyak
  • fa fehér emeletes ágy

Stílusos emeletes ágyak versenyképes áron

A két-, egy- és akár háromszemélyes emeletes ágyak rendkívül praktikus megoldást jelentenek, amely jól beválik egy kis lakásban. Az íróasztallal, polccal, polcokkal vagy kis tárgyak tárolására szolgáló rekeszekkel ellátott modellek megkönnyítik a játékok, ágyneműk, könyvek, oktatási anyagok és sok más csecsebecse tárolását. A kínálatunkban megtalálható egyedi termékek hosszú távú használatot garantálnak.

Szürke, bézs vagy esetleg fehér emeletes ágy? Itt megtalálja a tökéletes modellt az Ön igényeinek megfelelően. Az olcsó emeletes ágyak csak egy a sok ajánlat közül e-shopunkban. Kényelmes részletvásárlást is kínálunk házhozszállítással. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden rendelést hatékonyan feldolgozzunk. Van kérdésed? Javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a Butorline.hu csapatával!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!