Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Éjjeliszekrények

Praktikus és elegáns éjjeliszekrények

Az éjjeliszekrény különleges feladatokra alkalmas bútor. Minden hálószobában használható. Hálószoba ágyának nélkülözhetetlen társa lesz. Ez biztosítja a belső használat kényelmét. Ő fogja tárolni nekünk az apróságokat. A szekrény tetejére éjszakai lámpát helyezhetünk, és lefekvés előtt eltehetjük telefonunkat vagy könyvünket. A Butorline.hu webáruházban neves gyártók éjjeliszekrényeinek hatalmas választékát találhatja meg. Javasoljuk, hogy tekintse meg ajánlatunkat!

A hálószoba éjjeliszekrényei nem foglalnak sok helyet a szobában. Különböző méretben, formában és stílusban kaphatók, lehetővé téve, hogy hangulatos belső teret alkosson, amely elősegíti a pihenést és az éjszakai regenerációt. Az egyes modellek fiókokkal, zárt rekeszekkel és nyitott polcokkal vannak felszerelve. Kínálunk szekrényeket skandináv, klasszikus, provence-i, elbűvölő, minimalista és sok más stílusban. Kétségtelenül mindenki talál magának valót!

Modern hálószoba bútor

Fehér, fekete, szürke, esetleg fa színű éjjeliszekrények? Kínálunk matt vagy fényes felületű modelleket. Mindegyikük megkülönbözteti a legapróbb részletekre való odafigyelést, a pusztítással szembeni ellenállást, a funkcionalitást és az állíthatóságot. Érdekes ajánlat a fémvázas éjjeliszekrények, amelyek harmonizálnak az aktuális lakberendezési trendekkel. Javasoljuk, hogy tekintse meg online bútoráruházunk teljes kínálatát.

Itt találod többek között:

  • modern éjjeliszekrények
  • klasszikus éjjeliszekrények
  • fiókos fa éjjeliszekrények
  • fehér éjjeliszekrény
  • fekete éjjeliszekrény
  • modern függő éjjeliszekrény
  • éjjeliszekrények fém kereten
  • elbűvölő éjjeliszekrények
  • ifjúsági éjjeliszekrények és még sok más

Stílusos és olcsó éjjeliszekrények – csak a Butorline.hu oldalon

Egy elegáns, aranylábas éjjeliszekrény tökéletes kiegészítője lesz egy elbűvölő, modern klasszikus vagy art deco stílusú elrendezésnek. A márvány, üveg vagy tükör tetejű modellek exkluzív díszítőelemek lesznek. Az ékszerfogantyúk és a gondos kivitelezés eleganciát ad a bútoroknak. Az öko és a minimal stílus kedvelői is találnak maguknak valamit a Butorline.hu széles kínálatában. Bemutatjuk a skandináv és japán esztétika által ihletett funkcionális szekrényeket.

Stílusos hálószobát tervez, amely kényelmes a mindennapi használatra? Az elegáns éjjeliszekrények a nap és az éjszaka bármely szakában kényelmet biztosítanak. Olcsó modellek minden költségvetéshez megtalálhatók a Butorline.hu különböző hálószobabútor-kollekcióiban. Sőt, bútorértékesítést is kínálunk részletben. Házhozszállítással garantáljuk a rendelések hatékony teljesítését. Látogassa meg e-shopunkat és merítsen ihletet!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!