Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Gyerek komódok

Modern komód gyerekeknek

A gyermek komód praktikus bútordarab, amely bármely gyerekszobában használható. Ez megkönnyíti a rend fenntartását, és lehetővé teszi a ruhák, játékok és egyéb apró tárgyak tárolását. A komódok széles választéka megkönnyíti a bútorok a szoba elrendezéséhez való igazítását. A kisgyermek birodalmában az alacsony modellek működnek a legjobban fiókokkal és/vagy szekrényekkel, amelyeket a gyermek könnyen elérhet.

A modern, finom, pasztell árnyalatú gyermek komódok egyedi belső dekorációt jelentenek. Rendkívül könnyűnek és elegánsnak tűnnek. Finom rózsaszín, kék vagy esetleg energizáló celadon? A választék nagy. Csak látogassa meg a Butorline.hu online áruház weboldalát, ahol rengeteg inspirációt talál a rendezésekhez. Egyedi bútort keres gyermeke szobájába? Komplett felszerelést vásárolhat tőlünk anélkül, hogy egy vagyont költene. Meghívjuk Önt!

Sokoldalú tárolóbútor a gyerekszobában

A funkcionális fiókos szekrény egy gyermek számára kényelmes és biztonságos lesz a mindennapi használat során. Ez karakteressé teszi az elrendezést. Hangulatosabbá teszi a belső teret. Elhelyezhető dolgozósarokban vagy a nappaliban. Minden gyermekkincs elfér benne. Ha tehát stílusos komódot keres gyermeke hálószobájába, tekintse meg webáruházunk kínálatát!

A Butorline.hu számos ajánlata a következőket tartalmazza:

  • komódok lányoknak
  • komódok egy fiúnak
  • komódok babáknak
  • gyermek komódok pelenkázóasztallal
  • tágas komód gyerekeknek játékok tárolására
  • fehér komód gyermeknek
  • magasfényű gyermek komódok
  • alacsony fiókos szekrények gyerekeknek

Funkcionális és elegáns komód gyermekszobába

A gyermek komódok mindenhol működnek, ahol további helyet szeretnénk a játékok, iskolai kellékek stb. tárolására. Függetlenül attól, hogy kisgyermek, diák vagy csecsemő szobáját rendezi be, egy elegáns, mechanikai hatásoknak ellenálló, erős anyagokból készült komód a sérülés kétségtelenül átmegy a teszten. Az összes elérhető modell különböző méretekben megtalálható a Butorline.hu oldalon.

Stílusos és rendkívül kényelmes, fa lábas komódokat kínálunk, köztük egyszerű fehér vagy szürke gyerekmodelleket, amelyek tökéletesen illeszkednek a skandináv dizájnhoz. A nyitott polcokon ajándéktárgyakat vagy kedvenc játékokat helyezhet el. Tekintse meg kínálatunkat most!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!