Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Funkcionális ágyneműtartók

A tágas ágyneműtartó kényelmes megoldás a hálószobába. Nemcsak párnák és paplanok, hanem takarók, ágytakarók, lakástextilek és egyéb hétköznapi cikkek is elférnek benne. Így könnyebb lesz rendben tartani a helyiséget. Ha nem szereti az ágyneműt egész nap az ágyon heverni, gondosan elrendezheti a keret alatti dobozban. Az egyedi, kerekes konténerek tökéletesen illeszkednek az online áruházunkban elérhető ágymodellekhez.

Az ágyneműtartók erős anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Egyes ágymodellek (főleg franciaágyak) két fiókkal rendelkeznek, amelyekben még több textília is elfér. A tágas láda hasznos lesz a hálószobában, de a gyerekszobában is. A gyerekek gyakran játszanak az ágyon. Az ágyneműt érdemes fiókban tárolni. Általában lesz hely játékoknak, ritkábban használt társasjátékoknak, szezonális ruháknak és egyéb tárgyaknak is.

Praktikus ágyneműtartók

Az ágyneműtartó belseje tovább osztható, például textildoboz segítségével. Ott kisebb tárgyakat is tárolhat - párnahuzatokat, ritkán használt textíliákat vagy ruházatot. Fontos azonban, hogy egy ilyen ágyneműtartó doboz megfeleljen annak az ágynak a méretéhez, színéhez és stílusához, amely alatt található. Webáruházunkban dedikált fiókos ágyakat mutatunk be, amelyek minden tekintetben tökéletesen passzolnak egymáshoz. Javasoljuk, hogy tekintse meg a teljes választékot!

Itt találod többek között:

  • ágyneműtartók egyszemélyes ágyakhoz
  • ágynemű fiókok franciaágyakhoz
  • ágyneműtartó gyerekágyhoz
  • tároló ágyneműnek egy ifjúsági ágyhoz

Olcsó ágyneműtartók – csak a Butorline.hu oldalon

Az ágyneműtartó egy rendkívül praktikus kiegészítő, amely további tárolóhelyet kínál (nem csak ágyneműnek). A kínálatunkban található számos ágymodell tartalmaz ilyen tárolórekeszt. Ha nem, akkor érdemes megnézni, hogy az adott kollekcióból származó ágyat fel lehet-e szerelni külön erre a célra szolgáló ágyneműtartóval. Ennek a bútornak kerekei vannak, amelyek segítségével könnyedén és simán kihúzhatja a fiókot az ágy alól.

Kényelmes helyet rendez magának és az egész családjának? Praktikus bútorkiegészítőket keres alacsony áron? Olcsó ágyneműtartókat kínálunk neves gyártóktól. Tökéletesen kiegészítik bármely hálószoba dekorációját. Szeretnénk emlékeztetni, hogy nálunk kényelmesen, részletekben is vásárolhat. Az ajánlat részletei az e-shop honlapján érhetők el. Van kérdésed? Csapatunk továbbra is az Ön rendelkezésére áll!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!