Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Ágyrácsok

Funkcionális ágykeretek

A keret a hálószoba ágyfelszerelésének elengedhetetlen eleme. A matrac ráfekszik, ezért erős anyagokból kell készülnie, amelyek ellenállnak a terhelésnek és a mechanikai sérüléseknek. Webáruházunkban a dedikált modellek széles választékát találja, amelyek kényelmes használatot biztosítanak és elősegítik a jó éjszakai pihenést. A legnépszerűbb megoldás a fakeretek, például a bükk. Javasoljuk, hogy tekintse meg a Butorline.hu online áruház teljes kínálatát!

Az ágykeretnek megfelelő vastagságúnak kell lennie. A lécek távolságára is érdemes odafigyelni. Minél nehezebb a matrac (és minél nagyobb a felhasználó súlya), annál vastagabb keretet kell választani. E-shopunkban praktikus modelleket talál egy-, kétágyas, gyermek- és tinédzser ágyakhoz. Mindegyik bevált gyártótól származik. Masszív felépítésüknek köszönhetően hosszú évekig kitartanak.

Kiváló minőségű hálószoba kiegészítők

Az ágyrács megtámasztja a matracot, megakadályozza annak elmozdulását, és optimális légáramlást biztosít a matrac belsejében. A párhuzamos lécek összekapcsolása speciális textilszalagokkal történik. Ennek eredményeként a lécek nem mozdulnak el, nem fedik át egymást, és megtartják a megfelelő pozíciót. Olcsó keretet keres gyerekágyhoz? Vagy esetleg fakeretet keres hálószobájába?

A Butorline.hu oldalon többek között megtalálja:

  • ágykeret 80x200
  • ágykeret 90x200
  • ágykeret 120x200
  • ágykeret 140x200
  • ágykeret 160x200
  • ágykeret 180x200
  • ágykeret 200x200

Olcsó ágykeretek - csak a Butorline.hu oldalon

A franciaágyak keretei ráadásul meg vannak erősítve. A választékunkban található modellek bármilyen típusú matrachoz illeszkednek (habszivacs, rugós, zsebes, bonell stb.). A kiváló minőségű fa használata azt jelenti, hogy ez a tartozék évekig kitart. A fa lécek tartósak és ugyanakkor meglehetősen rugalmasak. Biztosítják a pihenés kényelmét a nap és az éjszaka bármely szakában.

Ha tehát olcsó keretet keres egyszemélyes vagy franciaágyhoz, nézze meg a Butorline.hu webáruház kínálatát. Versenyképes áron kínálunk modelleket, valamint kényelmes részletfizetést és a megvásárolt bútorok és kiegészítők hatékony kiszállítását. Internetes bútoráruházunk honlapján rengeteg tervezési inspirációt talál. Kényelmes hálószobát fog rendezni magának és az egész családnak. Meghívjuk Önt!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!