Ingyenes szállítás 250 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 250 000 Ft felett

Szűrők

Találatok: 1 - 20 / 20

Álló fürdőszoba szekrények

Modern álló fürdőszoba szekrények

A szabadon álló fürdőszobai szekrények egyike a Butorline.hu online áruházunk számos ajánlatának. Elegáns fürdőszobát rendez, és egyedi bútorokat keres versenyképes áron? Tekintse meg kínálatunkat! A tágas szekrényekben rengeteg tárgy, higiéniai termékek, tisztítószerek, fürdőszobai textíliák stb. helyezhető el. Így funkcionalitást és kényelmet biztosít. Javasoljuk, hogy tekintse meg e-shopunk teljes kínálatát!

A szabadon álló fürdőszobai szekrények többféle méretben, stílusban és színben kaphatók. Nálunk a skandináv, minimalista, loft, klasszikus, városi dzsungel és még sok más jegyében alakíthat ki belső teret. Fémvázas, vonzó fogantyúkkal, nyitott polcokkal és tágas fiókokkal rendelkező fa modelleket ajánlunk. Különösen figyelemre méltóak a praktikus mosdókagyló szekrények – minden fürdőszobában nélkülözhetetlenek.

Funkcionális fürdőszobabútor

Szabadon álló fürdőszobai szekrények fehér, szürke, fekete színben, esetleg természetes fa árnyalatában? A választott stílustól függetlenül a Butorline.hu oldalon elegáns készletek és egyedi szekrények hatalmas választékát találja, amelyek tartós, mechanikai sérüléseknek ellenálló anyagokból készültek. Álló oszlopos szekrényeket ajánlunk – magas vagy alacsony. Nem foglalnak sok helyet a szobában, így tökéletesek egy kis lakásba vagy egy kis garzonlakásba.

Milyen fürdőszobai szekrényeket találhat itt? Bemutatjuk többek között:

  • modern fehér álló fürdőszoba szekrények
  • fürdőszobai szekrények a mosdó alatt
  • oszlopos típusú fürdőszobai szekrények
  • mosdókagyló szekrények fém kereten
  • fekete álló fürdőszoba szekrények
  • fehér álló fürdőszoba szekrények
  • tágas álló szekrények a fürdőszobában

Stílusos és olcsó álló fürdőszobai szekrények – csak a Butorline.hu oldalon

A fehér fürdőszobai szekrények lehetővé teszik, hogy még egy kis helyet is optimálisan kihasználjon a fürdőszobában. Ezenkívül a világos frontok optikailag világosabbá teszik és kibővítik a helyiséget, amely sokkal nagyobbnak és egyben hangulatosnak tűnik. Az álló mosdókagyló szekrény általában további tárolóhelyet biztosít. Minden modellt a modern dizájn kedvelőinek szem előtt tartásával terveztek. Klasszikus, provence-i vagy rusztikus stílusú fürdőszobabútorokat is ajánlunk.

A Butorline.hu oldalon olcsó álló fürdőszobai szekrényeket talál, beleértve a fiókos modelleket is, amelyek csendes záródási funkcióval vannak felszerelve. Elegáns fogantyús vagy fogantyú nélküli modelleket mutatunk be. Fürdőszobabútorokat részletre, hatékony rendelésfeldolgozást és gyors szállítást kínálunk. Van kérdésed? Mi továbbra is rendelkezésére állunk. Vásárlásra hívunk!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!