Ingyenes szállítás 250 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Találatok: 1 - 4 / 4

Előszoba tükrök

15 800 Ft
13 430 Ft
-15%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
13 430 Ft
Mennyiség
26 200 Ft
22 270 Ft
-15%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
22 270 Ft
Mennyiség
26 200 Ft
22 270 Ft
-15%
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban
22 270 Ft
Mennyiség

Elegáns tükrök az előszobába

Az előszoba tükrök nemcsak praktikus értékeik, hanem esztétikai tulajdonságaik miatt is rendkívüli elemei a lakberendezésnek. A tükörreflexiós motívum számos elrendezési lehetőséget kínál. Főleg, ha kicsi, szűk helyiséget rendezünk be – gyakran ablak nélkül. A tükröknek köszönhetően megfelelő arányokat adhat a bejárati résznek, optikailag nagyítható, sőt még világosabb is lehet. Tükrök széles választékát találja a Butorline.hu megbízható webáruházban.

Négyszögletű vagy kerek előszoba tükör, kerettel vagy anélkül – könnyedén beállíthatja a modellt esztétikai preferenciáihoz és a belső tér sajátosságaihoz. Nem kell egy tükörre korlátozódnia. A tükörüvegek megfelelő elhelyezésével érdekes vizuális hatást érhet el. Csak egy faltöredékre, egy gardrób eleje vagy egy ajtóra van szüksége – a tükör nem foglal helyet, és kényelmesen felkészülhet a kiszállásra. Javasoljuk, hogy tekintse meg e-shopunk változatos kínálatát.

Tükörmotívum a bejárati tér elrendezésében

A csarnok dekoratív tükrei különféle formájúak és méretűek lehetnek. Függesztett és álló modelleket ajánlunk. Ez utóbbi különösen jól működik nagyobb helyiségekben. A tükör nagyszerűen fog kinézni az ablakkal szemben vagy közvetlenül a zöld cserepes növények mellett. Ideális, ha a tükör a lakás egy szemet gyönyörködtető részét tükrözi - például egy szép fotótapéta vagy egy elegáns konzol. Az előszoba a lakás kirakata, ezért a rendezési szakaszban érdemes kicsit jobban odafigyelni rá.

Milyen tükröket találsz itt? Ezek tartalmazzák:

  • modern előszoba tükrök
  • klasszikus tükrök a hallba
  • kerek előszoba tükrök
  • előszoba tükrök LED világítással
  • tükrök az előszobába polccal
  • tükrök fa keretben
  • fehér keretes tükrök és még sok más

Olcsó tükrök előszobába - csak a Butorline.hu-n!

Egy nagy vagy kis előtér tükör lehetővé teszi a bejárati terület optimális elrendezését. A finom LED-világítással felszerelt modell kellemes hangulatot hoz a belső térbe. A Butorline.hu-n stílusos tükröket találsz vonzó áron, valamint elegáns gardróbszekrényeket és tükrös gardróbokat, amelyek tökéletesek lesznek egy kis előszobába. Van kérdésed? Csapatunk továbbra is az Ön rendelkezésére áll.

Függetlenül attól, hogy melyik stílust részesíti előnyben, egy kiváló minőségű tükör az előszobában jól fog kinézni. Olyan modelleket kínálunk, amelyek követik az aktuális trendeket és harmonizálnak a skandináv, minimalista, loft, klasszikus és modern klasszikus esztétikával. Az előszobába téglalap vagy ovális tükröket találhat online bútoráruházunk honlapján. Vásárlásra hívunk!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!