Ingyenes szállítás 290 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Fürdőszobai kiegészítők

Modern fürdőszobai kiegészítők

A minőségi anyagokból készült fürdőszobai kiegészítők nem csak jól néznek ki, hanem sokáig is tartanak. A Butorline.hu webáruházban neves cégek termékeinek széles választékát találja. Bemutatunk stílusos mosdócsapokat, fali csapokat, egy- és dupla mosdókat, palackszifonokat. Nálunk egy elegáns fürdőszobát fog teljes mértékben felszerelni, amely garantálja a funkcionalitást és a használat kényelmét. Javasoljuk, hogy tekintse meg a teljes választékot!

A mosdókagyló, fürdőkád és fali csaptelepek csak egy a sok kínálat közül e-shopunkban. Erős anyagokból készültek, ellenállnak a tönkremenetelnek és évekig megőrzik kifogástalan megjelenésüket. Modern vagy klasszikus fürdőszobát díszít? Egyedi bútorokat és kiegészítőket keres? Tekintse meg kínálatunkat! Egyedi termékeket kínálunk versenyképes áron.

Kiváló minőségű fürdőszobai kiegészítők

A Butorline.hu oldalon elérhető fürdőszobai kiegészítők segítségével kényelmes fürdőszobát alakíthat ki otthon vagy az irodában. Függetlenül attól, hogy melyik stílust választja, olyan termékeket talál, amelyek megfelelnek az aktuális belsőépítészeti trendeknek. Skandináv, elbűvölő, minimalista vagy esetleg loft esztétika ihlette enteriőr? Kollekcióinkat folyamatosan egészítjük ki új, a modern design trendeknek megfelelő javaslatokkal.

A Butorline.hu oldalon többek között megtalálja:

  • mosdócsapok
  • fali csaptelepek
  • fürdőkád csaptelepek
  • szifonok a fürdőszobába
  • megbízható fürdőszobai lefolyók
  • fürdőszobai mosdókagyló és még sok más

Olcsó fürdőszobai kiegészítők – csak a Butorline.hu oldalon

A fürdőszobai kiegészítőket a belső tér stílusához és sajátosságaihoz kell igazítani. Itt krómozott, fekete, matt csapokat és sok más modellt talál. Elegáns mosdókat is kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a Butorline.hu kollekcióiban található fürdőszobabútorokhoz. Ha tehát lakberendezési inspirációkat keres, és nem szeretne vagyonokat költeni lakása berendezésére, tekintse meg cégünk kínálatát.

A Butorline.hu oldalon modern fürdőszobai kollekciókat talál, köztük olcsó kiegészítőket skandináv, minimál, ipari, klasszikus és sok más stílusban díszített fürdőszobákhoz. Mindegyik garantálja a helyiség funkcionalitását és növeli annak esztétikai értékét. A magunk részéről professzionális kiszolgálást és a megrendelések hatékony lebonyolítását biztosítjuk. Javasoljuk, hogy tekintse meg e-shopunk teljes kínálatát. Van kérdésed? Mi továbbra is rendelkezésére állunk!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!