Ingyenes szállítás 250 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Találatok: 1 - 12 / 12

Fürdőszobai mosdó szekrények

Modern fürdőszobai mosogató szekrények

A mosdókagyló szekrények a fürdőszoba felszerelésének elengedhetetlen elemei. Webáruházunkban modellek széles választékát találja vonzó áron. Mindegyik neves gyártóktól származik. Bútorokat mutatunk be modern csavarral, valamint skandináv, loft, klasszikus, csillogás és minimalista szellemű kollekciókat. Mindegyikben egy közös: a legapróbb részletekre való odafigyelés. Javasoljuk, hogy tekintse meg e-shopunk teljes kínálatát.

A kínálatunkban található mosdókagyló szekrények garantálják a legmagasabb használati kényelmet. Sok minden elfér bennük, és megkönnyítik a szoba rendben tartását. Kényelmet biztosítanak a napi ápolási tevékenységek során. Kínálunk egyszemélyes szekrényeket vagy kész fürdőszobai bútorkészleteket. A kompakt méretűek tökéletesek kis helyekre. A belső tér funkcionálisabbá válik, és egyedi dizájnjával tetszeni fog a szemnek.

Funkcionális fürdőszobabútor

A mosdókagyló szekrények többféle változatban kaphatók - fiókkal, polccal, munkalappal. Az előlapok elegáns fogantyúkkal vannak felszerelve. A minimalizmus szerelmeseinek a fogantyú nélküli modelleket ajánljuk. Fehér, szürke vagy esetleg természetes fa árnyékában? Ez utóbbi jól fog működni egy hangulatos fürdőszobában, amelyet skandi, japandi, bohó, rusztikus vagy városi dzsungel stílus ihletett. Javasoljuk, hogy tekintse meg a teljes választékot a Butorline.hu oldalon!

Kínálunk többek között:

  • modern fürdőszobai szekrények a mosdó alatt
  • elegáns, fiókos mosdókagyló szekrények
  • modern függesztett fürdőszobai szekrények mosdóval
  • funkcionális szekrények a mosdó alatt
  • fürdőszobai szekrények a mosdókagyló alatt fémvázon
  • szekrények mosdóval

Stílusos és olcsó fürdőszobai szekrények a mosdó alatt - csak a Butorline.hu oldalon

Egy fehér mosdószekrény optikailag feldobja a kicsi és sötét fürdőszobát. Higiéniai termékek, kozmetikumok és tisztítószerek elhelyezésére alkalmas. A felfüggesztett modell rendben tartja a helyiséget, és még kevesebb helyet foglal el. A világos fürdőszobabútorok a színes kiegészítők optimális hátterét jelentik. Hatékony és praktikus ötleteket keres egy kis fürdőszoba elrendezéséhez? Megtalálja őket a Butorline.hu oldalon!

E-shopunkban olcsó mosdókagyló alatti fürdőszobai szekrényeket mutatunk be, melyeket gondos kidolgozás és magas esztétikai érték jellemez. Az egyes modellekhez mosdókagyló tartozik. Választhat asztali mosdókagylóval ellátott szekrényt is. Fürdőszobabútorokat részletre, hatékony rendelésfeldolgozást és gyors szállítást kínálunk. Ha bármilyen kérdése van, továbbra is állunk rendelkezésére. Vásárlásra hívunk!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!