INGYENES KISZÁLLÍTÁS 90.000 Ft-tól EGÉSZ MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE

Távolítsa el az összes szűrőt

HELVETIA kollekció

Kollekció Helvetia
Kollekció Helvetia Alaxy Beta
Kollekció Helvetia Alfa Beta
Kollekció Helvetia Baros Bota
Kollekció Helvetia Hektor Move
Kollekció Helvetia Irsten Beta
Kollekció Helvetia Tampa Talina

A Helvetia Bútor Lengyelország egyik legnagyobb bútorgyártója. Több mint 25 éve szakosodott hálószoba szettek: szekrények, komódok, ágyak, éjjeliszekrények, valamint nappali összeállítások és fali egységek gyártására.

Az érdekes és modern formatervezés, valamint a kiváló minőség teszi a Helvetia bútorokat Lengyelországban és egész Európában egyaránt elismertté. A gyártó sikerei köszönhetőek a legújabb technológiáknak, a magasan képzett személyzetnek és a gyártási folyamatban felhasznált anyagoknak.

A Helvetia elemes bútor minden otthonba tökéletesen megfelel, mivel a modernitást, a funkcionalitást és a gyönyörű megjelenést egyaránt ötvözi. Az időtlen formák, a praktikus megoldások és a legdivatosabb színek lenyűgöző egységet alkotnak, amelyek mind a családtagok, mind a vendégek nagy örömére szolgálnak.

A bemutatott kollekció jellegzetes vonásai az egyszerű formatervezés, a minden részletre kiterjedő pontos kivitelezés, az eredeti színkombináció, melyek tökéletesen megfelelnek a legújabb formatervezési tendenciáknak.

A legtöbb összeállításban a világos színű bútorok dominálnak, amelyek nagyszerűen tükrözik a kortárs hangulatot. A bútorok egyszerű formája korlátlan lehetőséget kínál a belső tér elrendezésére, gazdag választékuk pedig az étkező vagy a nappali különféle kreatív megoldásainak széles skáláját nyújtja.

Kínálatunkban ágyak és hálószobák, komódok, tolóajtós szekrények és elegáns fali egységek találhatók, melyekkel valóra váthatja álmait.

Mivel rendkívül fontos, hogy az otthonában levő bútorok praktikusak és esztétikusak legyenek, éppen ezért a Helvetia bútorok közt számos innovatív megoldást talál, beleértve az edzett üveget, a kiváló minőségű membrán fóliát, megteremtve a tökéletes egyensúlyt a teli és az üvegezett elemek között. Mindezt megkoronázhatja egy energiatakarékos, diszkrét LED világítás, amely lehetővé teszi, hogy a belső tér kitűnjön a környezetéből és emelje az Ön hangulatát.