Ingyenes szállítás 250 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Konyhai kiegészítők

Funkcionális konyhai kiegészítők

Mosogatók, csaptelepek, konyhai munkalapok - a bútorokon kívül sok olyan kiegészítőre van szüksége, amelyek a konyhát teljesen működőképessé és kényelmessé teszik, és az elrendezés is el fog tetszeni az eredeti kialakítással. A Butorline.hu online áruházunkban mindent megtalál, amire szüksége van egy stílusos konyha kialakításához. Kiváló minőségű termékeket garantálunk versenyképes áron. Javasoljuk, hogy tekintse meg a teljes ajánlatot!

A választékunkban kapható konyhai kiegészítők a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek. Fényes mosogatócsapok, elegáns munkalapok és stílusos szekrényfogantyúk csak néhány a Butorline.hu termékei közül. Olcsón kínálunk egy- és kéttálas konyhai mosogatókat, valamint lefolyókat és szifonokat. A széles termékválaszték azt jelenti, hogy kétségtelenül mindenki talál magának valót.

Kiváló minőségű konyhai kiegészítők

A konyhai munkalapnak jó anyagokból kell készülnie, amelyek ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek. Fontos kérdés még a munkalap konyhabútorhoz való tökéletes illeszkedése és az adott elrendezés sajátossága. A termékek széles választéka megkönnyíti a kiegészítők a szoba dekorációjához való illesztését. Biztosítják a konyha funkcionalitását és kényelmét. Mi több, nagyszerűen fognak kinézni. Vásárlásra hívunk!

A Butorline.hu oldalon többek között megtalálja:

  • konyhai munkalap natúr fa színben
  • márvány színű konyhai munkalapok
  • lefolyók és palackszifonok mosogatókhoz
  • egytálas mosogató
  • dupla tál mosogató
  • fogantyúk szekrényekhez
  • rugalmas csaptelepek a mosogatóhoz
  • konyhai csaptelep és sok más konyhai termék

Olcsó konyhai kiegészítők – csak a Butorline.hu oldalon

Az e-shopunkban kapható konyhai kiegészítők megbízható gyártóktól származnak. Hosszú ideig szolgálnak, miközben megőrzik elegáns megjelenésüket. Tehát ha megbízható berendezést keres nagy konyhába vagy kis konyhába, tekintse meg kínálatunkat. A divatos színekben pompázó elegáns munkalapok lehetővé teszik, hogy kevés pénzért egyedi elrendezést hozzon létre. Egy modern, klasszikus konyháról álmodik? Vagy talán egy gazdaságos formát preferál, minimalista változatban? Függetlenül egyéni esztétikai preferenciáitól, a Butorline.hu oldalon egyedi tartozékokat talál alacsony áron.

Konyhai felszerelést keresel? Tekintse meg cégünk kínálatában az olcsó mosogatókat, csapokat és egyedi gyártású konyhai munkalapokat. A Butorline.hu oldalon mindenki talál magának valót. Elrendezési inspirációkat keresel? Weboldalunkon rengeteg kész receptet teszünk közzé egy elegáns belső térhez. Kínálatunkat folyamatosan egészítjük ki az aktuális lakberendezési trendeknek megfelelő új termékekkel. Szívesen!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!