Ingyenes szállítás 250 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 290 000 Ft felett

Szűrők

Funkcionális tolóajtók gardróbszekrényekhez és egyebekhez

A tolószekrényajtók rendkívül hasznos kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a helyiség tárolóhelyének optimális kihasználását. Különösen hasznosak ott, ahol kis belső terünk van. Speciális vezetőkre szerelve csendesen, könnyedén és simán működnek. Kényelmet biztosítanak a használat során, ugyanakkor jól néznek ki. A Butorline.hu online áruházunkban az e-shop weboldalán az adott gardróbszekrényekhez szabott modellek széles választékát találja.

Tolóajtók csuklós ajtók helyett? Ez egy jó megoldás, különösen kis belső térben. Ezután a szekrény kinyitásakor az ajtók nem ütköznek a szomszédos bútorokhoz és falakhoz. Többféle méretben és színben kínálunk modelleket. Mindegyik bevált gyártótól származik. Erős anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Javasoljuk, hogy tekintse meg kínálatunkat!

Kiváló minőségű kiegészítők otthoni és irodai használatra

A hálószobában lévő tolószekrényajtók lehetővé teszik a funkcionális és esztétikus tér kialakítását. Szűk vagy szűk előszobákban is használhatók, ahol a dönthető gardrób nem feltétlenül működik. A tolóajtós gardrób irodahelyiségben is működik. Említésre méltóak még a süllyesztett tolóajtók, amelyek megkönnyítik a korábban nem használt mélyedés elrendezését (pl. kamra, gardrób, irodai archívum).

A Butorline.hu oldalon többek között megtalálja:

  • tolóajtók a hálószoba gardróbjához
  • modern tolóajtók egy gardróbszekrényhez az irodában
  • fa tolóajtók
  • tükrös előlapos tolóajtók és sok más modell

Olcsó gardrób tolóajtók - csak a Butorline.hu oldalon

A fehér vagy világos színű tolóajtók optikailag világosabbá teszik és megnövelik a teret. Átmennek a teszten, különösen sötét, kis belső terekben – beleértve azokat is, ahol nincs hozzáférés a nappali fényhez. A természetes fa, szürke vagy fekete árnyalatú modellek divatos megoldást jelentenek. Az ilyen típusú ajtókon gyakran dekoratív dekorüveg található, amely a tükör érdekes alternatívája.

Praktikus gardrób kiegészítőket keresel? A Butorline.hu oldalon elegáns tolóajtókat talál versenyképes áron. Fehér, fekete, grafit vagy fa színű – az árnyalatok széles választéka megkönnyíti a hálószoba, a nappali vagy a gyerekszoba gardróbjának ajtajait. Cégünk kiváló minőségű termékeket kínál vonzó áron. Kényelmes részletfizetést is kínálunk. Az ajánlat részletei a Butorline.hu oldalon találhatók!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!