Ingyenes szállítás 250 000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország egész területén, valamint az EXTRA5 kóddal 5% kedvezmény 220 000 Ft feletti rendelésnél.

6000 termék közvetlenül a gyártótól

50 napos visszaküldési lehetőség

Ingyenes szállítás 250 000 Ft felett

Szűrők

Találatok: 1 - 5 / 5

Tükrös fürdőszoba szekrények

Modern fürdőszobai szekrények tükörrel

A tükörrel ellátott fürdőszobai szekrények olyan bútorok, amelyek nagyon népszerűek a Butorline.hu e-áruház vásárlói körében. Egyénileg vagy szettben is kaphatók egyéb elemekkel (többek között mosdószekrény, ún. oszlop stb.). Nálunk kevés pénzért teljesen berendezhet egy elegáns fürdőszobát. Kiváló minőségű, mechanikai sérüléseknek ellenálló, jó anyagokból készült termékeket kínálunk. Tekintse meg ajánlatunkat most!

A tükörrel ellátott fürdőszobai szekrények vizuálisan megnövelik a kis belső teret, és ugyanakkor biztosítják a funkcionalitást. Többféle méretben, stílusban és színben kínálunk modelleket. A weboldalon tükörrel és polccal, magas és alacsony függesztett szekrényekkel ellátott modelleket mutatunk be. Mindegyiket a részletekre való odafigyelés, a praktikum és a használat kényelme jellemzi. Könnyedén illesztheti a megfelelő bútordarabot a dekor típusához, méretéhez és a helyiség sajátosságaihoz.

Funkcionális fürdőszobabútor

A fürdőszobai tükrös szekrény nem csak egy tágas bútor a tároláshoz, hanem dekorációs elem is. Az előlapok mögötti polcokon kozmetikumok, tisztítószerek és ápolási kellékek helyezhetők el. A bútorokat finom LED világítással is felszerelheti, amely eleganciát és otthonosságot kölcsönöz a helyiségnek. Skandináv, minimalista, loft vagy esetleg klasszikus stílusú fürdőszobai szekrényeket keres? Tekintse meg kínálatunkat a Butorline.hu oldalon!

Kínálunk többek között:

  • modern fürdőszoba szekrények tükörrel
  • elegáns fürdőszobai szekrények tükörrel és polccal
  • magas szekrény tükörrel a fürdőszobába
  • funkcionális függesztett szekrények tükörrel
  • fürdőszobai szekrények tükörrel és LED világítással
  • a mosdókagyló fölött tükörrel ellátott szekrény

Stílusos és olcsó fürdőszobai szekrények tükörrel - csak a Butorline.hu oldalon

A tükörrel ellátott fehér fürdőszobai szekrény remek megoldás egy kis helyiségbe. Optikailag "megnyitja" a teret és több fényt visz be. Kínálatunkban megtalálhatók a modern fa vagy szürke árnyalatú modellek is. Harmonizálnak az aktuális lakberendezési trendekkel. Lehetővé teszik, hogy egyedi fürdőszobai elrendezést hozzon létre, amely elragadtatja modern dizájnjával.

Internetes bútoráruházunkban stílusos és olcsó fürdőszobai tükör szekrényeket talál, melyek tökéletesek a mosdó fölé szerelhetőek. A kész fürdőszobabútor-készletekre is érdemes odafigyelni. Mitől tűnnek ki? Kiváló kialakítás, funkcionalitás, egyszerű telepítés. Olcsó bútorokat részletre, gyors rendelés teljesítést és hatékony szállítást kínálunk. Ha bármilyen kérdése van, továbbra is állunk rendelkezésére. Vásárlásra hívunk!

Hírlevél

Iratkozzon fel a Bútorline hírlevelére, melyben csak a legfontosabb információkat kapja meg, továbbá vásárlásához kedvezménykódot is nyújtunk!